Sony Alpha 7 IV Full Frame hibrid kamera + 28-70mm objektív kit, fekete

Felépítés kiválasztása: Kit 28-70mm

Szállítás:

Előnyök:
  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

  • Kártyás fizetés előnyei részletek

  • 30 napos ingyenes termékvisszaküldés! részletek

  • Termékgarancia: részletek

1.109.990 Ft

1.098.990 Ft

Megtakarítás: 11.000 Ft

Finanszírozás 27.607 Ft -tól / hónap részletek

Forgalmazza a(z): eMAG

Raktáron

Vásárlás részletre
Te választasz:
Újracsomagolt
Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, bontott kiegészítők.

ÚJ 1.098.990 Ft

1.043.900 Ft

Különbség: 55.090 Ft

Vásárold meg együtt

Egyéb ajánlatok (1 ajánlat)

Product image

Raktáron

Forgalmazza a(z) ATU IT SRL
Garancia 24 hónap
14 napos visszaküldési jog

1.766.854 Ft

Újracsomagolt

Használat apró jelei a terméken, csomagolás kifogástalan állapotban, bontott kiegészítők
Forgalmazza a(z) eMAG
Garancia 36 hónap

ÚJ 1.098.990 Ft

1.043.900 Ft

Különbség: 55.090 Ft

Töltődik

Töltődik

Leírás

Sony Alpha 7 IV Full Frame hibrid kamera

Az alapvetőn túl.
A képalkotók új generációja számára.

Az α7 IV az állóképek és a videók terén is úttörő teljesítményt nyújt, így ideális hibrid a lélegzetelállító képek, valamint azonnali megjelenítés és továbbítás biztosításához. Az α7 IV kamerát arra terveztük, hogy életre keltse a mai alkotók művészi elképzeléseit.

A belépőszint soha nem volt még ilyen jó

Készülj az ihlet érkezésére. Az α7 IV élethű felbontása és figyelemre méltó MI-alapú autofókusza számos világszínvonalú, a képalkotási technológia élvonalába tartozó funkciót egészít ki.

Vadonatúj képalkotási élmény

Új, 33 megapixeles Full Frame hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő

Az α7 IV új, 33,0 megapixeles Exmor R™ CMOS képérzékelője remek teljesítményt és képminőséget nyújt állóképek és videók esetében is; ezen kívül nagy sebességű kiolvasást, nagy érzékenységet, alacsony zajszintet és precíz színreprodukciót szavatol.

Az Exmor R CMOS képérzékelő képe

Kiemelkedő képfeldolgozás a BIONZ XR™-rel

Az α7 IV a legújabb képfeldolgozó processzort használja, így jelentősen jobb teljesítményt, képminőséget és színreprodukciót nyújt. A gyors feldolgozási sebesség lehetővé teszi a kényelmes sorozatfelvétel-készítést és az érzékeny működést az adatátvitel során.

Állóképek kompromisszum nélkül

Nagyobb felbontás, szebb színreprodukció

Az új 33 MP2 képérzékelő és képfeldolgozó processzor tökéletesíti a képminőséget

Az α7 IV és nagy teljesítményű Exmor R érzékelője nagyobb képpontszámmal és felbontással rendelkezik, mint az α7 III. A termékek a Sony jelentősen továbbfejlesztett képtechnológiájának eredményei, a fejlesztés pedig túlmutat a puszta számokon. Fedezd fel a színgradáció és a részletesség új szintjét, valamint a lágy, természetes hatású emberi bőrtextúrákat.

Gyönyörű képek csökkentett zajjal

A hátsó megvilágítású képérzékelő képességeire építve a BIONZ XR processzor még nagyobb témafelbontást kínál, kiváló részletességgel és textúrával kombinálva még közepes és nagy érzékenységi tartományban is. Lenyűgözően halk működés az ISO 100–51200 szabvány tartományában (ISO 50–204800-ra bővíthető állóképek és ISO 100–102400-ra videók esetében)

Széles, 15 fokozatú dinamikatartomány

A fényképezőgép teljes, 15 fokozatú dinamikatartománya3 révén az α7 IV az érzékelő 33,0 megapixeles képadatait használja a tájképek és látképek rendkívül finom részleteinek visszaadására. Ez a lenyűgöző képminőség a Sony páratlan, fotók és videók készítése során szerzett tapasztalatának köszönhető.

Tíz előre beállított kreatív megjelenési mód

A tíz előre beállított kreatív megjelenési móddal és nyolc paraméterrel gyorsan megteremtheted a fotók, videók és élő közvetítések hangulatát. Nincs szükség utólagos szerkesztésre, így a felvételek elkészítése után vízióid azonnal megoszthatod.

Négy kép négy különböző színárnyalatot mutat, mindegyik a Creative Look funkcióval készült
Fénykép gyönyörű 10 bites színmélységgel

10 bites HEIF4 állóképformátum a sima gradációhoz

A hagyományos RAW és JPEG mellett HEIF (High Efficiency Image File) fájlformátumot is választhatsz állóképek rögzítéséhez. A 10 bites színmélység valósághűen adja vissza az égbolt és az arcképek színeit, ahol a finom, természetes színátmenet elengedhetetlen.

5 tengelyű optikai képstabilizálás

Akár 5,5 lépéses5 zársebesség-kompenzáció a váz stabilizáló egysége által

Az α7 IV nagy precizitású stabilizáló egysége és giroszkópos érzékelői a képstabilizáló algoritmusokkal akár 5,5 lépéses zársebesség-kompenzációra is képesek, hogy maximalizálják a kamera 33,0 MP-es képérzékelőjének nagy felbontású teljesítményét.

Az 5 tengelyes képstabilizálás illusztrációja
Vakuval készített mintafelvétel, amelyen a kép fő témájának arca megfelelő mértékben lett exponálva

A Sony vakuja együttműködik a kamera arcfelismerési rendszerével

Az új Sony vakuk kommunikálnak az α7 IV géppel, kihasználva a pontos arcfelismerést, és korrigálják az expozíciót a természetes bőrtónusokért. A precíz fehéregyensúly-szinkronizálás és a P-TTL fénymérés a folyamatos sorozatfelvételi sebesség „Hi” szintjéig megbízhatóan, gyors fényváltásokkal exponálja még a gyorsan mozgó témákat is, páratlan megbízhatóságot és kreatív lehetőségeket biztosítva.

A vakuk külső irányítása

A nagyobb kényelem érdekében a felvételkészítés során az α7 IV kamerához csatlakoztatott kompatibilis vaku- és rádiós vezeték nélküli vezérlőegységek mostantól közvetlenül a kamera kezelőfelületéről vezérelhetők.

Stabil autofókusz és gyorsaság

Gyors sportot űző személyről készült fénykép, a szinte a teljes képterületet lefedő AF-pontokkal egymásra helyezve

Továbbfejlesztett Fast Hybrid AF

A fázisérzékeléses és kontrasztérzékeléses AF-et ötvöző Fast Hybrid AF rendszer új fejlesztésekkel bővült a nagyobb sebesség, pontosság és jobb témakövetés érdekében. A Sony 4D FOCUS-szal a széles, sűrű AF-terület állókép és videó esetében is a képterület kb. 94%-át fedi le, 759 fázisérzékeléses AF-ponttal.

10 képkocka/másodperces8 sorozatfelvétel gyors pufferkioldással

A mechanikus és elektronikus zár lehetővé teszi több mint 800 képkocka 9 akár 10 képkocka/mp-es8 rögzítését AF/AE követéssel, az α7 IV nagy puffermemóriája, a gyors BIONZ XR processzor és a javított memóriakártya-írási sebesség révén.

Tíz sorozatfelvétel lendületes sporttevékenységet végző emberről
A valós idejű követés használatát szemléltető kép, gyorsan mozgó témára fókuszáló AF-kerettel

A Sony okos MI-alapú valós idejű követése

A Sony témafelismerő algoritmusa a szín, a minta (fényerősség) és a tématávolság (mélység) adatait használja a térbeli információk gyors, valós idejű feldolgozásához. Az MI-t a téma (ember, állat vagy madár) szemének és arcának nagy pontosságú felismerésére és követésére használják. Válaszd ki a követendő témát, a többit bízd a fényképezőgépre.

Továbbfejlesztett valós idejű Szem AF funkció

A szemre fókuszál, hogy te csak a kép megkomponálására figyelhess

A legújabb képfeldolgozó processzor nagy sebessége nagyban növeli a valós idejű Szem AF funkció teljesítményét, még akkor is, ha az alany fel, le vagy oldalra néz. Érintéskövetés használata is lehetséges, hogy a képernyő megérintésével elindíthasd a képkockán szereplő bármely alany valós idejű követését, ezzel együtt szem észlelésekor a Szem AF funkció aktiválását.

A valós idejű Szem AF használatát szemléltető fénykép, az alany szemére fókuszáló AF-kerettel
Az állatokhoz kifejlesztett valós idejű Eye AF illusztrációjául szolgáló fotó, amelyen egy kutya szemén van a fókusz

Kisállatportrék egyszerűen

Gyors, pontos fókusz a nehezen elkészíthető állatfotókhoz

Ha a kamera témaérzékelőjét az „Állatok” módra állítod, a gép automatikusan érzékeli és követi az állat szemeit, hogy nagyobb sikerrel készíthess természetfotókat, illetve képeket és videókat a házi kedvenceidről. Javítottunk az állatszem-érzékelési funkción, amely már akkor is biztosan követ és fókuszál, ha az állat arca fejjel lefelé van.

Valós idejű Eye AF madarakhoz

A madárszem-érzékelés állóképek és videók esetében is támogatott

Az α sorozat esetében először érhető el a madárszem-érzékelés videók és állóképek esetében is – csak állítsd a témát „madarakra”. Elképesztő sebességével és pontosságával a kamera lehetővé teszi egy adott madár automatikus követését, akár valahol ül, akár repül, és a gyors és kiszámíthatatlan mozgások ellenére is stabilan fókuszban tartja a szemet.

Mozgóképek, egyre jobb minőségben

Természetes mozgású, 4K 60p felbontású videók

Már lehetséges akár 4K 60p felbontású, teljes képpontkiolvasású, képponteldobás nélküli videókat készíteni az α7 IV vadonatúj, gyorsan mozgó témák egyenletes felvételéhez kifejlesztett képérzékelője és széles dinamikatartománya révén.

Nagy, 4K 60p felbontásban készült portré egy hölgyről
A 4K videók generálására használt 7K túlmintavételezést bemutató illusztráció

7K felbontású túlmintavételezés a kifejező, részletes képekhez

A 4K felbontású videók akár 30p sebességű rögzítésekor lehetséges a Full Frame 7K túlmintavételezés, ami nagy felbontású, részletgazdag 4K-t eredményez. Válaszd a célodnak leginkább megfelelő módot, a többit pedig bízd a kamerára.

Magas képminőség 10 bites 4:2:2-felvétellel

Készíts fényképezőgépen belüli felvételeket a 10 bites mélység és a 4:2:2 színmintavételezés gazdagságával, Long GOP vagy All-Intra tömörítéssel, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a fényelés, az utófeldolgozás és a kompozit fotó létrehozása során.

Egy nő portréja, amely a 10 bites 4:2:2 felvétel gyönyörű színvisszaadását mutatja
Fotó egy videókészítőről az AF-segéd használata közben

Az AF-segéd az AF esetén támogatja a fókuszváltást

A Cinema Line FX6 öröksége az AF-segéd, amely könnyedén vált az automatikus és a manuális fókusz között. A fókuszgyűrű elforgatásával lehet átélezni, ha MF-re váltanál, vagy másik témára helyeznéd a fókuszt, az elforgatás befejezésével pedig visszaáll az AF.

Fókusz-finomhangolás a kreatív szabadságért

A magasabb kategóriás modellekben (pl. α1 és α7S III) használt fókusz-finomhangolási funkciók olyan kreatív videózási lehetőségeket tesznek lehetővé, mint az átélezés, az AF-téma gyors váltása és a sokoldalúan testreszabható témakövetési érzékenység.

Fotó, amelynél az autofókuszt használták a fő témára való pontos fókuszáláshoz

Csodás képalkotás jobb képstabilizálás mellett

Az α7 IV metaadatként rögzíti a giroszkóp és az objektív adatait, így a Catalyst Browse/Prepare szoftverrel2425 tovább csökkentheted a fényképezőgép rázkódását, és felvételkészítés után is módosíthatod a képstabilizációt.

A képes kommunikáció új korszaka

Alakítsd α7 géped webkamerává

Mindössze USB-csatlakozásra van szükség ahhoz, hogy a Full Frame α7 IV-t nagy teljesítményű webkamerává alakítsd. Nincs szükség bonyolult előzetes beállításokra, csak csatlakoztasd a fényképezőgépet egy számítógéphez vagy okostelefonhoz USB-n keresztül, válaszd az „Élő közvetítés (USB streaming)” lehetőséget, és már kész is vagy.

4K14/Full HD Live

Az α7 IV támogatja az UVC-szabványt és az UAC-szabványt, amelyek általában az USB-kamerák részét képezik, így nincs szükség külön szoftver előzetes telepítésére. Csak csatlakoztasd USB-n keresztül, és készülj fel az akár 4K-felbontású streamingre28.

Fotó egy tartalomkészítőről 4K-felbontású live streaming közben
Fotó egy személyről, aki éppen USB-kábelt csatlakoztat a kamerához

Gyors és egyszerű beállítás a live streaminghez

α7 IV – egyszerű live streaming. Ha USB-n keresztül csatlakozol egy számítógéphez, felugrik az USB-funkció-választó menü a kijelzőn. Válaszd a „Live Stream (USB Streaming)” lehetőséget, és a gép azonnal átvált erre a módra bármilyen egyéb teendő nélkül.

A cserélhető objektívek több kifejezési módot nyújtanak streameléskor

A szélestől a teleobjektíves gyújtótávolságúakig több mint 60 eredeti E-bajonettes Sony objektív, valamint prémium minőségű és professzionális kreatív objektívek szinte korlátlan kifejezési lehetőséget nyújtanak a streameléshez vagy megosztáshoz.

Teljes Sony objektív-termékcsaládról készült fotó
Összehasonlító fotók: lágy bőrtónus effektus ki (bal oldal), illetve be („középső” beállítás, jobb oldal)

Lágy bőrtónus effektus

Az α7 IV beépített lágy bőrtónus effektusa ragyogóvá varázsolja a bőrt, lágyítja a ráncokat, a foltokat és az élettelennek tűnő területeket, és kiemeli a szemet és a szájat. Ez a funkció állóképek, videók és live streaming esetén is elérhető.

Oszd meg fotóid és videóid azonnal

Az α7 IV-et úgy terveztük, hogy megkönnyítse a megosztást, így friss képeidet és vízióidat azonnal megoszthatod a világgal.

Az Imaging Edge Mobile™ kiegészítő funkciói

A megosztás és kapcsolódás a Sony Imaging Edge Mobile alkalmazással29 most még könnyebb és hatékonyabb. Konfiguráld a fényképezőgép Wi-Fi-beállításait kis fogyasztású Bluetooth® kapcsolattal, és ellenőrizd hatékonyan az automatikus képátvitelt!

5 GHz-es30 Wi-Fi

Vezeték nélküli LAN-funkciók elérhetők, a hagyományos 2,4 GHz-es sáv mellett 5 GHz-es30 sávval is (az IEEE 802.11a/b/g/n/n/ac szabványok támogatottak). Az 5 GHz-es30 kommunikáció egyik előnye többek között a gyorsabb adatátvitel.

FTP-fájlátvitel a háttérben

A funkcióval kép- és videófájlokat vihetsz át távoli FTP-kiszolgálóra vezeték nélküli és nagy sebességű vezetékes LAN-on (fényképezőgép USB Type C® portjához csatlakoztatott USB-Ethernet-adapterkábellel) vagy USB-vel csatlakoztatott okostelefonnal.

A kiválasztási és szerkesztési munkafolyamat hatékonyabbá tétele

Az α7 IV a képkiválasztás és -szerkesztés terén számos egyedi fejlesztést tartalmaz, amelyek leegyszerűsítik a munkafolyamatot, és lehetővé teszik nagy mennyiségű adat hatékony kezelését.

Gyors hozzáférés és kijelölés elválasztó képkockákkal

Fotóelválasztó-képkocka illeszthető a képek közé a kívánt jelenetek gyors megtalálása érdekében. Fekete háttér szürke nyíllal jelzi az új jelenetet vagy részt.

Az LCD-kijelző lejátszás módban a jeleneteket jól látható elválasztó képkockákkal elkülönítve mutatja

Videójelölők (kiemelő jelölők) hozzáadása

A felvételekhez könnyedén hozzáadható kétféle, „kiemelő jelölőként” vagy jelzőként használt felvételjelzés a kedvenc felvételek vagy jelenetek kiemelésére, a fő tárcsával pedig lejátszás közben gyorsan navigálhatsz egyik jelölésről a másikra.

Kiemelő jelölőkkel ellátott videóklip lejátszását mutató kijelző

Számos lehetőség a fájlok kijelölésére átvitelhez

A fájlokat bizonyos kritériumok, például minősítés, felvételjelzés, védelmi állapot vagy fájlformátum alapján választhatod ki. Az egyes fájlok egy egyéni gombbal manuálisan is átvihetők.

Az átvitelre kijelölendő képek kiválasztására szolgáló menü kijelzője

Töltődik

Részletek

Általános jellemzők

Terméktípus Készlet
Felépítés Kit 28-70mm
Alkalmazás Haladó Profi
Modell Alpha A7 IV
Kijelző átmérő 3 inch
Váz anyaga Magnéziumötvözet
Funkciók Autofókusz
Csomag tartalma 1 x Vállpánt 1 x NP-FZ100 újratölthető akkumulátor 1 x AC Adapter 15-45mm-es objektív 1 x Fedél a fényképezőgép vázához
Képkereső típusa Elektronikus kereső OLED
Akkumulátor élettartama (kép) 580
Szélesség 131.3 mm
Mélység 79.8 mm
Magasság 96.4 mm
Súly 953 g
Szín Fekete

Szenzor

Érzékelő típusa EXR-CMOS
Szenzor méret (mm) 35.9 x 23.9
Érzékelő felbontása 33 Mpx

Képminőség

Képfelbontás 7008 x 4672 4608 x 3072 6224 x 4672 4096 x 3072
Képformátum DCF EXIF JPEG RAW HEIF
Sorozatfelvétel 10 kép / mp

Videó minőség

Videó felbontás UHD 4K
Videó felbontás (px) 3840 x 2160
Videófelvétel formátuma H.264 H.265 HEVC XAVC S AVC MPEG-4
Hangfelvétel LPCM 2ch MPEG-4 AAC-LC 2 canale

Kamera lencse

Objektív foglalat Sony E
Fókusz távolság (mm) 28 - 70
Fókusz típus Kézi Automata
Rekesz felépítés 7 penge
Objektív felépítése 9 lencsetag 8 csoportban
Lencse hossza 83 mm
Lencse maximális átmérője 72.5 mm

Csatlakoztathatóság

Memóriahely típusa SD SDXC SDHC
Kapcsolódás Bluetooth Wi-Fi Audio jack 3.5 mm USB-C

Íriszvezérlés

Expozíció típus Elektronikus
Zársebesség 1/8000 - 30 s
Időzítő 10 s

Vaku

Vaku típusa Integrált
Vaku expozíció kompenzáció +/- 3,0 Fé (1/3 és 1/2 Fé lépésköz választható)
Vaku effektek Vaku Csökkentett vörösszem-hatás Automatikus blit

Exponálás vezérlő

ISO érzékenység 100 - 51200
Fehéregyensúly effektek Felhős Automatikus Izzólámpa Villanófény

Gyártó: Sony

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Töltődik

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Töltődik

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.