Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z):
Előnyök:
  • 14 napos visszaküldési jog

499.790 Ft (- 14% )

429.890 Ft

Raktáron

Vásárold meg együtt

Egyéb ajánlatok (1 ajánlat)

Product image

Raktáron

Forgalmazza a(z) eMAG
Garancia 12 hónap
Csomag ellenőrzése kiszállításkor
Kártyás fizetés előnyei
30 napos termékvisszaküldés!

499.999 Ft

10% kedvezmény

446.990 Ft

Leírás

A gyönyörű fotók titka a páratlan AF-teljesítmény

A gyors és pontos automata fókusz innovatív technológiáinak köszönhetően elképesztő részleteséggel örökítheti meg a tovatűnő pillanatokat. Az összesen 425 fázisérzékeléses AF pont és a kontrasztérzékeléses AF együtt egy rendkívül figyelemre méltó 0,02 mp-es12 sebességet eredményez, a nagy jelsűrűségű AF-követési technológia pedig segít még a szabálytalanul mozgó témákat is lekövetni.
   
Pontosabb automata fókusz gyenge megvilágításnál

A kivételesen pontos automata fókusz már sötétben is lehetséges az AF-algoritmus továbbfejlesztésének köszönhetően. Ezen típus esetében az AF-érzékelés fényerő-tartományának alsó határát lecsökkentettük EV-2-re AF-S módban.
   
AF a Fókusznagyítóban a pontos fókuszbeállításért

Ha kivételesen precíz automata fókuszra van szüksége, például makrófotók készítésekor, nagyított nézetben megjelenítheti a területet, amelyre fókuszálni szeretne, végül pedig az LCD kijelzőn a keresőben pontosan beállíthatja a fókuszpontot.
   
A továbbfejlesztett valós idejű Eye AF funkció a portrékészítést is támogatja

A valós idejű Eye AF felismeri az alany szemét és automatikusan ráfokuszál, ha félig benyomja a kioldógombot. Megadhatja a bal szem, jobb szem vagy automatikus lehetőségeket is, és ha az AF-C mód van beállítva, a fényképezőgép akkor is megtartja a stabil fókuszt, ha az arc egy része nem látható, ha az arc hátulról van megvilágítva, vagy az alany épp lefelé néz.
   
Könnyebb manuális fókuszbeállítás a továbbfejlesztett csúcsérték funkcióval

A fényképezőgép csúcsérték funkciója színkiemelést alkalmaz a teljes képterület legélesebb részein, ha manuális fókuszbeállítást használ. Immár a kék színt is hozzáadtuk a kijelző csúcsérték-színeihez (vörös, sárga, fehér), annak érdekében, hogy javítsunk a legélesebb területek láthatóságán a portrék és makrófotók készítéséhez szükséges aprólékos élességállítás során.
   
A valós idejű követés végig élesen tartja a követett témákat

Amikor gyorsan mozgó témákat követ, a fényképezőgép továbbfejlesztett automatikus mozgáskövetője egy újonnan kifejlesztett témafelismerési algoritmust használ, amely a színekre, mintákra (fényerő), a téma távolságára (mélység) és az arccal/szemmel kapcsolatos információkra támaszkodva ismeri fel és követi az alanyt.
   
Lenyűgöző képminőség, alacsony zajszint és nagyobb ISO-tartomány

A maximális szabványos ISO-érzékenységet ISO 32000-re növeltük (ISO 102400-ra bővítve fénylépek esetében), a továbbfejlesztett képalkotó algoritmusoknak, a részletvisszaadási technológiának és a területfelosztás-alapú zajcsökkentésnek köszönhetően pedig még valósághűbbek a textúrák, részletesebbek az árnyékos területek, és a színek, köztük az emberi bőr és a növények természetes színei is élethűbbek.
   
Nagy sebességű sorozatfelvétel AF/AE-követéssel

Örökítsen meg minden történést az akár 11 képkocka/mp-es (utónézetes) vagy a 8 képkocka/mp-es (csendes záras) és 8 képkocka/mp-es (előnézetes) sorozatfelvételekkel. A megjelenítési késést minimalizáltuk, így akár 116 JPEG (normál minőségű) kép készíthető, emellett pedig a csoportos megjelenítés funkció is elérhető. A fényképezőgép adatírás közbeni működését, valamint a különböző funkciók elérését szintén nagy mértékben fejlesztettük.
   
Egy innovatív képfeldolgozó rendszer

A fényképezőgép APS-C méretű, 24,2 megapixeles ExmorTM CMOS-érzékelője nagy érzékenységi tartományt és rendkívül alacsony zajszintet biztosít. Az új generációs BIONZ XTM képfeldolgozó processzorral együtt használva gyönyörű, nagy felbontású képek készíthetők, amelyeknek képtisztasága és textúra-visszaadása is kiváló.
   
4K videofelvétel nagy bitsebességű XAVC S formátumban

A 4K videofelvétel a Super 35 mm-es formátumban, teljes pixelkiolvasással, pixeleldobás nélkül lehetővé teszi a túlmintavételezést; kb. 2,4-szer annyi adat rögzítését engedélyezi, mint amennyire alapvetően szükség van a 4K felvételekhez (QFHD: 3840 x 2160), így a 6K-nak megfelelő minőséget és sokkal valósághűbb mélységet biztosít a képek esetében. A nagy bitsebességű (max. 100 Mb/s) XAVC S formátum – amely a professzionális használatra tervezett formátum egy felhasználóbarátabb verziója – és a HLG-támogatás szebb felvételeket tesznek lehetővé.
   
14 bites RAW kimenet gazdag árnyalatokkal

Ha RAW formátumban készít képeket, a képérzékelőben az analógból átalakított 14 bites jeleket a rendszer a „front-end” LSI-be és a BIONZ X processzorba továbbítja, ahol 16 bites feldolgozáson mennek keresztül, mielőtt a rendszer visszaalakítaná őket a 14 bites RAW képkimenetbe. Ez egyenletesebb és természetesebb árnyalatok közötti átmenetet eredményez a képeken. [1] Képérzékelő [2] Új fejlesztésű, nagy sebességű „front-end” LSI [3], 16 bites képfeldolgozás
   
Újonnan hozzáadott 1:1 képarány a közösségi médiára szánt képek könnyebb elkészítéséhez

A 3:2 és 16:9 képarányok (szélesség a magassághoz) mellett most már a közösségi média oldalakon használt 1:1 képarány is választható. Így nem lesz többé szükség a képek fáradtságos kézi körülvágására, mielőtt közzé tenné őket a közösségi médián.
   
Lassított és gyorsított l, valamint nagysebességű 120 képkocka/mp-es felvételkészítés

Lassított (akár 5x-ös) és gyorsított (akár 60x-os), kiváló minőségű Full HD felvételeket is készíthet a fényképezőgépen, és számítógép alapú utófeldolgozásra sincs szükség a lassított és gyorsított felvételek megtekintéséhez. Továbbá az akár 100 Mb/s bitsebességű Full HD felvételeket is használhatja a kiemelkedő képminőségű lassított filmek utófeldolgozás során történő létrehozásához.
   
S-Gamut/S-Log felvételkészítés

Az S-Log felvételkészítés – az utómunkák során végzett fényelésnek köszönhetően – kellő rugalmasságot biztosít a kifejezőbb videók rögzítéséhez. Az S-Log3 és S-Log2 gammagörbék széles dinamikatartományt fednek le (akár 1300%-ig), így segítenek minimalizálni a túlexponálást és az alulexponálást. Mindezeken felül az S-Log3 gamma beállítás egy igazán meggyőző, 14 fokozatú terjedelmet kínál.
   
Stabil, precíz AF-követés a jobb minőségű filmekért

A Fast Hybrid AF nagy sebességű és pontos követési teljesítményt nyújt, annak érdekében, hogy megfeleljen a 4K-videók szigorú automata fókusszal kapcsolatos követelményeinek. Az AF-követés érzékenységégét a stabil fókusznak és az érzékeny újrafókuszálásnak megfelelően is beállíthatja a látvány természetétől függően, az Érintésalapú követés funkcióval pedig az LCD kijelzőt megérintve indíthatja el a mozgó téma követését.
   
Időszakos képkészítés az idősűrítéses videók készítéséhez

Már előre beállított, 1 és 60 másodperc közti képkészítési gyakorisággal is készíthet sorozatfelvételeket, a kész fotókat pedig egy idősűrítéses videóvá szerkesztheti számítógépen az Imaging EdgeTM asztali alkalmazások közül a Viewer alkalmazást használva. Az egyszerű változó sebességű előnézeti funkciót használva a fényképezőgépen is megnézheti a képeket, és láthatja, milyen lesz az elkészült videó.
   
Professzionális minőségű mikrofon és audiobemenet támogatása

Külső mikrofonokat a mikrofoncsatlakozón keresztül csatlakoztathat, a fényképezőgép külön kapható XLR adapterkészletét használva pedig vonalbemenetet is létrehozhat az XLR-csatlakozókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző csúcstechnológiájú, professzionális szintű hangzást biztosító mikrofonokat csatlakoztasson.
   
180°-ban dönthető LCD kijelző sokoldalú érintési funkciókkal

A nagy felbontású 921 ezer képpontos LCD egy 3.0 típusú képernyővel rendelkezik, és 180°-ban dönthető felfelé, lehetővé téve az egyszerű önarcképkészítést és vlogolást. Az LCD intuitív érintésvezérlésének része az Érintőpanel (a fókuszpont zökkenőmentes áthelyezése), az Érintésalapú fókuszálás (fókuszpont beállítása), az Érintéses zárkioldás (zár kioldása) és az Érintésalapú követés (aktív, valós idejű AF).
   
Egyéni funkciók a jobb kezelhetőségért

A fényképezőgép nyolc gombjához és vezérlőjéhez tetszőlegesen hozzárendelheti a 89 felvételkészítési és lejátszási funkció bármelyikét, a Saját tárcsa menüpontot használva pedig a gyakran használt funkciókat rendelheti hozzá a vezérlőtárcsához. A Saját menü 30 menüelem rugalmas hozzárendelését teszi lehetővé, az egyéni beállítások képernyő pedig segít mindent nyomon követni. A Súgó-kijelzőt a menü képernyőjéről érheti el egyetlen gombnyomással.
   
Egyenletes megjelenítés az OLED-képkeresőn

A nagy kontrasztú, nagy felbontású XGA OLED Tru-FinderTM jó láthatóságot, megfelelő színeket és még a sötét területeken is nagyfokú részletességet biztosít, emellett pedig egyenletes megjelenítést tesz lehetővé a választható, akár 60 vagy 120 képkocka/mp-es képkockasebességgel. A normál és kiváló minőségű beállítások a képkereső és az LCD monitor esetében is elérhetők.
   
Továbbfejlesztett felhasználói felület a hatékony beállításvezérlésért

Egy új funkció megjeleníti a gyakran használt ISO-tartományokat az ISO-beállítások képernyőjén, egy másik funkció pedig a gyakran használt fókuszterület-típusokat jeleníti meg az AF területbeállítási képernyőjén. A Rugalmas spot módot használva fel, le, jobbra és balra is mozgathatja az AF területet, amely hasznosnak bizonyulhat, ha olyan sportjelenteket örökít meg, amikor az alany gyakran mozog az AF területen belül.
 
   
Könnyebb osztályozás és törlésvédelem

A fotókat osztályozhatja, vagy törlésvédetté is teheti őket, és mindkét funkciót elérheti az előre hozzárendelt egyéni gombokkal.
   
A fehéregyensúly-beállítások kiváló szabályozhatósága

Ha az automatikus fehéregyensúly előre be van állítva, bármikor zárolhatja és fel is oldhatja azt, ha több fényforrásnál szeretne egyenletesebb színárnyalatok létrehozni. A fehéregyensúly egyéni beállítása egyszerűbb lett, így már az AWB elsőbbségi beállítást is választhatja, ha izzólámpák fényénél szeretne dolgozni – választhatja a melegebb színeket adó Hangulat prioritást vagy a Fehér prioritást a tisztább fehér színekért.
   
Sokoldalúbb vakubeállítások

A kompatibilis vezeték nélküli vakukkal való fényképezéskor már a hátsó redőnyre történő szinkronizálás és lassú szinkronizálás is választható, tehát bővül a kreatív megvilágítási lehetőségek tárháza.
   
Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás, helyadatok csatolása

Az Egyérintéses távvezérlés funkcióval képkeresővé és távvezérlővé alakíthatja mobilkészülékét, míg az Egyérintéses megosztás funkció lehetővé teszi a képek saját eszközére történő átvitelét, ahonnan aztán megoszthatja azokat a közösségi médián. A fényképezőgép helyzeti adatokat is le tud tölteni Bluetooth®-on keresztül. (Ezek a mobilkészülék-funkciók a Sony Imaging Edge mobilapplikációján keresztül érhetők el.)
   
Imaging Edge asztali alkalmazások
 
Emelje képeit a következő szintre az Imaging Edge asztali alkalmazások segítségével. A „Remote” segítségével vezérelheti és követheti élőben a fotózást a számítógépe képernyőjén; a „Viewer” segítségével villámgyorsan megtekintheti, értékelheti és kiválaszthatja a képeket óriási képtárakban is; az „Edit” alkalmazással pedig a RAW-adatokból kiváló minőségű fotókat készíthet. Hozza ki a legtöbbet Sony RAW fájljaiból, és kezelje hatékonyabban felvételeit.
   

Részletek

Általános jellemzők

Terméktípus Készlet
Anyaga Kit 18-135mm
Modell Alpha A6400
Kijelző átmérő 3 inch
Funkciók LCD érintőkijelző
Csomag tartalma CA Adapter, Védőtok, Micro-USB kábel, SELP1650 lencsesapka, NP-FW50 akkumulátor, Szíj, Objektívsapka, Akkumulátor NP-FW50, Hálózati adapter: AC-UUE12, Hálózati kábel, Micro USB-kábel, Napellenző, Nézőkesapka, Objektívsapka SEL18135 Vállszíj, Vázsapka, Védősapka kiegészítőfoglalathoz
Akkumulátor típusa NP-FW50
Szélesség 120 mm
Mélység 59.7 mm
Magasság 66.9 mm
Súly 403 g
Szín Fekete

Szenzor

Érzékelő típusa CMOS
Szenzor méret (mm) 23.5 x 15.6
Érzékelő felbontása 24.2 Mpx

Képminőség

Képfelbontás 1920 x 1080 6000 x 4000 4240 x 2832 3008 x 2000 6000 x 3376 4240 x 2400 3008 x 1688 4000 x 4000 2832 x 2832 2000 x 2000

Videó minőség

Videó felbontás UHD 4K
Videó felbontás (px) 3840 x 2160 1920 x 1080

Kamera lencse

Lencse tartó Sony E
Fókusz típus Automata
Fókuszpont 425

Csatlakoztathatóság

Memóriahely típusa SD SDXC SDHC
Kapcsolódás Wi-Fi Micro USB Micro HDMI

Exponálás vezérlő

Expozíciókompenzáció +/- 5 EV lépésben 1/3 vagy 1/2 EV
ISO érzékenység 100 - 32000

Gyártó: Sony

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Növeld eladásaid az eMAG Marketplace segítségével!