Forgalmazza a(z): eMAG

Szállítás:

Előnyök:

Kijelző átmérő kiválasztása

479.990 Ft

Havi törlesztőrészlet
24.462 Ft -tól
részletek megtekintése

Finanszírozás 24.462 Ft -tól / hónap részletek

Raktáron
Te választasz:
Extinde garanţia produsului
vezi opţiuni Extinde garanţia

Leírás

 

BRAVIA XR X93J

 

Hajtóereje az emberi intelligencia, 4K kontraszttal

 

Éld át a valósághű szórakoztatást, amit a Full Array LED panel extrém kontrasztja és a csúcstechnológiás Cognitive Processor XR™ nyújt.

Egy madarat ábrázoló kép, 4K képrészletekkel

XR Picture

Csodálatos mélységű, természetes képek bármely szögből, minimális tükröződéssel. Legújabb processzorunk az emberi perspektívához hasonló elemzést végez és több százezer részlet optimalizálását végzi el egy szempillantás alatt. A Full Array LED panellel kombinálva ez a technológia rendkívül valósághű kontraszttal rendelkező képeket szolgáltat.

XR Colour

Az emberi szem számára természetes és gyönyörű színek. A Cognitive Processor XR segítségével az egyedi kijelzőnk szélesebb palettán tudja visszaadni a valósághű színárnyalatokat. A kiterjesztett árnyalattal és telítettséggel élénk, valósághű textúrát láthatsz a virágoknál. Még a sápadtabb árnyalatok is valóságosnak hatnak.

Részletgazdag kép egy virágról, melynek szirmain kivehetők a finom árnyalatok
Természetes színeket ábrázoló kép XR Triluminos PRO™ funkcióval

XR Triluminos Pro™

A Cognitive Processor XR segítségével ez a televízió úgy jeleníti meg a színeket ahogy az emberi szem igazán szépségesnek látja. Gazdagabb tónusokkal és telítettséggel rendelkező, szélesebb színpalettát és természetes árnyalatokat, precíz részleteket érzékelhetsz még a sötét jeleneteknél is. 

XR HDR Remaster

XR HDR Remaster funkciójának köszönhetően a televízió képes minden egyes objektumot észlelni a képernyőn, kielemezni azok színét, és módosítani a kontrasztjukat, így a látvány még valósághűbb lehet. A BRAVIA XR által végzett objektumalapú feldolgozás egészen új szintre emeli a precizitást: beállítja a színárnyalatokat, a telítettséget, a fényerőt, a mozgásvektort, a sávszélességet és más paramétereket. Mindennek köszönhetően hihetetlenül valósághű jelenetek jönnek létre nagyobb mélységekkel, valóságos textúrákkal és természetes színekkel.

Rendkívül részletgazdag képek hegyi virágokról XR HDR Remaster funkcióval
Képernyőn megjelenő képek, extrém kontraszttal és valósághű mélységgel

XR Contrast

Tapasztald meg a lélegzetelállító kontrasztot – pont, mint a való életben. A Cognitive Processor XR az adatok keresztelemzésével javítja a képeket úgy, ahogy az emberi szem fókuszál a valóságos színekre és mélységre. Az XR Contrast Booster révén a fényes területek fényesebbek, a sötét területek sötétebbek – nincs többé sem árnyékban elbújó, sem beégő csúcsfényben elvesző részlet.

XR Contrast Booster 5

A képernyő fénykibocsátásának precíz kiegyenlítésével – egyes részek halványításával, mások felerősítésével – az XR Contrast Booster magasabbra állítja a csúcsfényerőt becsillanáshoz, és alacsonyabbra az árnyékok feketéjéhez. Mivel a fényes területek fényesebbek, a sötétek pedig sötétebbek, a jelenetek valószerűbbnek tűnnek, nagyobb mélységgel és részletgazdagsággal.

XR Contrast Booster 5 logó
Levél részletgazdag közeli képe 4K XR Super Resolution funkcióval

4K XR Super Resolution

Az XR Super Resolution technológia észleli az egyes objektumokat a képen, és valósághű textúrákat ad vissza a képernyőn. BRAVIA XR processzorunk az adatok precíz elemzésével és feldolgozásával biztosít 4K képeket, a Full HD-hoz képest négyszer jobb felbontással, valósághű részletekkel és textúrával gazdagítva a jeleneteket.

XR Clarity

Bármilyen is a tartalom vagy a forrás, közel 4K felbontásban élvezheted az XR 4K Upscaling felbontásnövelési funkcióval. Cognitive Processor XR feldolgozóegységünk rengeteg adatot dolgoz fel, és intelligensen újraalkotja az elveszett textúrákat és részleteket a valósághű látványért. A finom részletek is láthatók – például a természetesnek látszó állatprém és az élesen kirajzolódó szikla.

Kép egy rókáról, bemutatva a 4K képtisztaságot
Az XR 4K Upscaling előnyeit bemutató épületfotó

XR 4K-minőségjavítás

A Cognitive Processor XR révén ez a tévékészülék a 2K jeleket képes a valódi 4K minőséghez közelivé feljavítani a hihetetlenül valósághű és magával ragadó látványélmény jegyében. Az XR 4K Upscaling funkció hatalmas adatmennyiséghez fér hozzá, és ezek feldolgozásával és a jelenetekben észlelt minták elemzésével visszaadja a legfinomabb részleteket is.

XR Motion Clarity

Egyes képernyőkön a sportjelenetek és a gyors akciójelenetek elmosódva jelenhetnek meg. Legújabb LED XR X-Motion Clarity™ technológiánk azonban gondoskodik az elmosódásmentes, tiszta és fényes képekről. Minden „szempillantást” külön vezérel és hosszában optimalizál a rendszer, szükség esetén feljavítva a fényerőt is – nem maradsz le semmiről.

Snowboardosról készült kép elmosódásmentes részletekkel a LED XR X-Motion Clarity™ technológiának köszönhetően
Kép egy szörfösről, ahol elmosódásmentesen látszanak a részletek is

XR Motion

A sportok és pörgős filmek nézése újabb szintre lépett. A Cognitive Processor XR és XR Motion Clarity™ technológiánk az adatok elemzésével biztosít elmosódásmentes, fényes és tiszta képeket a mozgásos képekhez.

4K XR Smoothing

Az XR Smoothing lágy és természetes 4K képminőséget ad megtekintéskor, a más tévéken előforduló „sávosodás” nélkül. A jelenetek több ezernyi tónussal, árnyalattal és gradációval, hihetetlenül valósághűen jelennek meg.

Tengeri naplemente képe 4K XR Smoothing funkcióval
Acoustic Multi-Audio™ technológiájú tévékészülékből induló hanghullámok képe

Acoustic Multi-Audio™

Az Acoustic Multi-Audio™ megoldásunk hangpozicionáló magassugárzókat tartalmaz a tévé hátoldalán, így a hang követheti a cselekményeket, és valóban magával ragadó lehet az élmény.

XR hangpozicionálás

Az érzékelésünkhöz illeszkedő audioélményre képes XR Sound Position elhozza a kép mögötti hang valóságát. A BRAVIA XR Full Array LED tévé hangpozicionáló magassugárzójának köszönhetően a hang pontosan követi a látványt – valóban lenyűgöző élmény.

Kép egy koncertező énekesről
4K/120 fps logó

4K/120 képkocka/mp

A BRAVIA jóvoltából uralhatod a csúcstechnológiát. A HDMI2.1 technológiával 120 képkocka/másodperces sebesség érhető el a kompatibilis játékoknál, így előnybe kerülsz a lövéseknél, a sportokban és a nagy teljesítményű játékoknál, ahol pörögnek a képernyőn megjelenő azonnali akciók. Abszolút zökkenőmentes játékélményben lesz részed a kevesebb, mint 8,5 mp-es jelbemeneti késésnek köszönhetően 4K/120 képkocka/mp mellett és a külön erre a célra szolgáló Játék módban.

Google TV

700 000+ film és sorozatepizód közül válogathatsz a különféle streamingszolgáltatásokból az érdeklődésed alapján témák és műfajok szerint.

Google™ TV logó
Koncerten játszó zenészek képe

XR Surround

A BRAVIA XR jóvoltából bármely nézett tartalom megkapja a surround hangzást. Az XR Surround oldalirányból és vertikálisan hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D hangzást.

3D Surround minőségjavítás

A BRAVIA XR jelfeldolgozási technológiájával ez a televízió többdimenziós hangzást tud visszaadni, magával ragadó élményt létrehozva. Élvezd, ahogy körülölel a hangzás nem csupán balról és jobbról, hanem függőlegesen is. A 3D Surround minőségjavításnak köszönhetően a legújabb hangformátumok, például a Dolby Atmos® keltette izgalmas moziélményt élheted át otthonodban, illetve vertikális hangzást élvezhetsz az ezzel nem kompatibilis tartalmaknál.

A többdimenziós hangzás részletei 3D Surround Upscaling funkció esetén
Okostelefonon futó filmet ábrázoló kép

Apple AirPlay / Apple HomeKit kompatibilis

Az Apple AirPlay révén videó és hang továbbítható televízióra iPhone, iPad vagy Mac eszközről. Filmeket és műsorokat nézhetsz az Apple TV, illetve kedvenc alkalmazásaidból vagy akár a Safariból, és fényképeid is megoszthatod az adott helyiségben.

Hangutasításos keresés

Hangvezérléssel minden eddiginél hamarabb megtalálhatod kedvenc tartalmad, még távvezérlő sem kell. A hangalapú keresés révén nincs több bonyolult navigálás, sem fárasztó gépelés – elég, ha kimondod, amit szeretnél.

Hangutasításos keresés logója
Chromecast built-in logó

Chromecast built-in

A Chromecast segítségével kiváló minőségben jelenítheted meg a kedvenc videóid, játékaid és alkalmazásaid a mobilkészülékedről a Chromecast built-in funkcióval rendelkező tévéken. Elég rákoppintanod a Cast gombra az Android- vagy iOS-eszközöd képernyőjén, és máris szupernagy méretben élvezheted a kívánt tartalmat. Továbbítsd a tartalmat, aztán nyugodtan böngéssz tovább a telefonodon vagy táblagépeden.

Flush Surface formaterv

A rendkívül keskeny perem jóvoltából a szemed természetesen a képre fókuszál, nem pedig az azt körülvevő dolgokra.

Közeli kép a sima felületről
Smart Remote-tal irányított, összekapcsolt készülékek képe

Intelligens távvezérlő

Az összes csatlakoztatott készüléked vezérelheted okostávvezérlőnkkel. Az egyetlen gombnyomással elérhető, igény szerinti videószolgáltatás másodpercek alatt elhozza neked a tévéműsorokat és a filmeket.

2 irányú többpozíciós állvány

A praktikus, kétféleképpen használható állvány lehetővé teszi a szokványos beállítást, amely a tekintetet a képre irányítja, valamint a kisebb polcok esetében hasznos, keskeny beállítást.

Kétféleképpen használható többállású állvány képe
A Light Sensor előnyeit bemutató képernyőfotó

Fényérzékelő

Hagyományos tévéknél a helyiségben lévő fénytől függetlenül változatlan marad fényerő, így túl sötétek vagy túl világosak a képek. Ez a televízió fényérzékelőt tartalmaz, amely optimalizálja a fényerőt a helyiséghez, erősítve a fényerőt a világosabb helyiségekben, illetve csökkentve a sötétebb helyeken, így mindig tökéletes lesz a látvány.

Élő dísztárgy 

A Living Decor koncepciónkkal a televízió az élettér fontos részévé válik a képernyőn megjelenő művészet, személyes fotók, képernyőkímélő témák és órafunkciók megjelenítésével.

A Living Decor koncepciót bemutató nappali képe
Acoustic Auto Calibration logója

Acoustic Auto Calibration

Bárhol is foglalj helyet, ez a tévé észleli a helyzeted, és optimalizálja a hangot, így ugyanazt a hangminőséget élvezheted, mintha közvetlenül a tévé előtt ülnél. A hangzás az adott helyiség berendezésének függvényében változó lehet. Például a függönyök elnyelik a hangot, a tévé előtti tárgyak megzavarhatják a hang útját, azaz ronthatják a hozzád érkező hangzás minőségét. Ez tévé észleli a tárgyakat, és feljavított, az adott helyiséghez optimalizált hangzást biztosít.

IMAX funkciókkal ellátott

Ez a Sony 4K okostelevízió IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis nagy pontosságú képre és hangra optimalizálták. Még lenyűgözőbb otthoni élményben lehet részed az IMAX Enhanced képmóddal, mely teljes mértékben kiaknázza az összes IMAX Enhanced újrakevert tartalmat.

IMAX Enhanced logója
Netflix Calibrated Mode logó

Netflix Calibrated Mode

Ezt a beállítási módot kifejezetten azért terveztük, hogy tévén is ugyanolyan képminőségben élvezhesd a Netflix-tartalmakat, mintha a tévéstúdiók profi kijelzőit néznéd. A Netflix Calibrated Mode hűen adja vissza az alkotók elképzeléseit és szándékát.

BRAVIA CORE™

Rengeteg mozifilm jár a készülék mellé, amelyek csak rád várnak. A BRAVIA XR, a Pure Stream és az IMAX Enhanced technológiával minden tartalom lejátszásakor lélegzetelállító a látvány és nagyszerű a hangminőség.

Kép, amelyen látszik a BRAVIA CORE™ alkalmazásban elérhető film
Dolby Vision® és Dolby Atmos® logó

Dolby Vision® és Dolby Atmos® 

A mozizás élménye otthon. A Dolby Vision® életre kelti a jeleneteket az autentikus tévézési élményért, a Dolby Atmos® pedig lenyűgöző surround hangzással tölti be a helyiséget.

 

Részletek

Általános tulajdonságok

Kijelző átmérő 164 cm
Típus Okos TV
Kijelző technológia LED
Speciális technológia HDR
Képminőség 4K
Megjelenés 2021
Szín Fekete
Kijelző típusa Sík

Okos TV

Operációs rendszer Google TV
Video streaming alkalmazások YouTube Netflix HBOGo
Főbb jellemzők Hangvezérlés Intelligens személyi asszisztens Képernyő tükrözés USB recording Beépített Chromecast
Mirroring Android
Intelligens hangsegéd Google assistant built in
Processzor típusa XR Cognitive Processor
Tárolókapacitás 16 GB

Videó jellemzők

Felbontás 3840 x 2160
HDR technológia típusa HDR 10 HLG Dolby Vision
Képtechnika 24p True Cinema Dynamic Contrast Enhancer Face Area Detection Dual database processing ALLM & VRR 4K120p Live Colour™ Technology XR Smoothing XR Super Resolution XR HDR Remaster XR Motion Clarity XR Triluminos PRO Ambient Optimisation: Light & Sound XR 4K Upscaling Low input lag Kép módok: Vivid,Standard,Cinema,IMAX Enhanced,Game,Graphics,Photo,Custom, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Netflix Calibrated
Játék jellemzők VRR (Variable Refresh Rate) ALLM (Auto Low Latency Mode)
Frissítési gyakoriság 100 Hz
TV tuner rendszer DVB-C DVB-S DVB-S2 DVB-T DVB-T2

Audio jellemzők

Audio technika Dolby Atmos S-Master Digital Amplifier S-Force Front Surround DTS Digital Surround Acoustic Multi-Audio Clear Phase Acoustic Auto Calibration HDMI Audio Return Channel (eARC) Vertical Surround Engine Pozíció kompenzáció Voice Zoom 2 Hang üzemmódok: Standard, Dialog, Mozi, Zene, Sport, Dolby Audio
Hangrendszer 2
Beépített hangszórók teljesítménye 20 W

Kapcsolódás

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth Wi-Fi
Portok 1 x Jack 3.5 mm 1 x PCMCIA 1 x RJ-45 1 x S/PDIF 1 x Composite In CI+ slot 4 x HDMI 2 x USB 2 x RF
Standard Wi-Fi 802.11 ac
Bluetooth-verzió 4.2

Energia fogyasztás

Energiafogyasztás / 1000 óra 133 kWh
Villamosenergia-fogyasztás HDR módban / 1000 óra 172 kWh
Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint G energiaosztály

Méretek

Méretek állvánnyal 354 x 903 x 1452 mm
Méretek állvány nélkül 72 x 834 x 1452 mm
Súly állvánnyal 24.6 kg
Súly állvány nélkül 22.9 kg
Doboz méretei 184 x 958 x 1574 mm
Doboz súlya 32 kg

Kiegészítők

Csomag tartalma Elemek Tápkábel Távirányító Használati utasítás

Falra szerelhető rendszer

VESA kompatibilitás 300 x 300

Gyártó: Sony

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Lépjen szintet a vállalkozásával!