Stella Doradus I-Repeater Mobil Hang- és Adat Jelerősítő Készlet, modell i5-LGDWH, 2G + 3G + 4G sáv, 5 sávos - 800Mhz + 900Mhz + 1800Mhz + 2100Mhz + 2600 Mhz, 4000 m²

Előnyök:
 • 14 napos visszaküldési jog

 • Termékgarancia: részletek

  • Magánszemély: 24 hónap
Forgalmazza a(z): QUANTAS WORKS SRL

Nem elérhető

Lásd a kapcsolódó termékek alapján

Töltődik

Töltődik

Leírás

 Stella Doradus I-Repeater Mobil Hang- és Adat Jelerősítő Készlet, modell i5-LGDWH, 2G + 3G + 4G sáv, 5 sávos - 800Mhz + 900Mhz + 1800Mhz + 2100Mhz + 2600 Mhz, 4000 m²

* A 800/900/1800/2100 / 2600 MHz frekvenciasávban továbbító mobilhálózatokhoz (* 4G jövőbeni védelemmel)

Az i-Repeater és a vonal erősítők online vezérelhetők és felügyelhetők, bármilyen terminálról (laptop, telefon, tablet). Így valós időben megfigyelhető a jelminőség, minden sávra külön-külön. A rendszer riasztásokat küld az oszcillációk, a túlfeszültség, a sáv leállás és a hőmérséklet szempontjából.

Jellemzők:

 • Erősíti a mobil jelet kis házakban / irodákban
 • Lefedettség: kb. 15 szoba (lásd a termékkép lefedettségét), 4000 m2 (szabad hely)
 • Kompatibilis az összes mobilszolgáltatóval
 • LED-jelző - egyszerű és intuitív
 • Nincs SIM-kártya, nincs további számla
 • A telepítéshez szükséges összes alkatrész a csomag része
 • Jogi és teljes mértékben megfelel az EU előírásainak (2014/53 / EU RED irányelv)

Készlet tartalma:

A készlet tartalmaz egy erősítőt (ismétlőt), amelyet beltérbe szerelnek, egy kültéri antennát, 12 m koaxiális kábelt, egy beltéri antennát és egy tápegységet.

Hogyan működik:

A külső tetőre felszerelt antenna felveszi a jelet a mobiltelefon-hálózatról, és kábelen keresztül továbbítja az ismétlőhöz / erősítőhöz. Az ismétlő erősíti ezt a jelet, és azt abba a helyiségbe ismétli, ahol jobb jelet szeretne kapni. Következésképpen az ezen a területen található mobiltelefonok és laptopok jobb jelet fognak kapni. Amikor egy mobiltelefon adatot továbbít, a jelet a beltéri antenna veszi, majd az ismétlő erősíti és továbbítja a telefonkezelő állomásához, a tetőn lévő külső antennán keresztül. A StellaHome erősítőkészletet lakossági használatra tervezték, lefedettsége legfeljebb 4000m² (nyitott tér).

Nagy területeken a lefedettség növelhető egy osztó és egy belső antenna (vagy több antenna) használatával.

 

Telepítés:

A StellaHome készlet könnyű és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A telepítés egyszerű szerszámokkal - csavarhúzókkal, rögzített villáskulcsokkal - elvégezhető, anélkül, hogy szakember beavatkozást igényelne.

Szerelje fel a külső antennát a tetőre. Ez a legjobb hely a jel gyűjtésére. Húzza be a kábelt otthonába / irodájába egy olyan helyiségben, ahol jelszintre lefedettséget szeretne, és csatlakoztassa az erősítőhöz. Csatlakoztassa a beltéri antennát és csatlakoztassa az erősítőhöz. Csatlakoztassa az erősítő tápegységét. Ez minden! Ahhoz, hogy a külső antennát pontosan a telefonkezelő adóegységére tudja mutatni, kövesse az erősítő jelerősség-jelzőjét.

Vannak olyan alkalmazások is, amelyek a telefonszolgáltató átviteli-vevő egységeit (cellákat) megkeresik az Ön közelében, hogy az antennát ebbe az irányba tudja mutatni.

 

Jegyzet:

A jel erősítő megvásárlása előtt kérjük, ellenőrizze azt a sávot / sávokat, amelyeken az adott terület szolgáltatója / szolgáltatói sugároznak, illetve ellenőrizze, hogy az Ön által használt mobil eszközök (telefonok, okostelefonok, táblagépek stb.) működnek-e a megfelelő frekvencián.

Töltődik

Részletek

Általános tulajdonságok

Típus Hang és mobil adatjel erősítő
Polarizáció Függőleges
Csatlakozó SMA
Impedancia 50 ohm
Kábel hossza (m) 15 m
Kábel típus Koaxiális
Súly 2 Kg

Gyártó: STELLA DORADUS

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Töltődik

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Töltődik

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.