Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z): Dressa
Előnyök:

  Méret kiválasztása Mérettáblázat

  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44
  • 46
  • 48

  Szín kiválasztása

  Műszaki adatok

  Fekete alapon bézs pöttyös rövidnadrág, közepes, gumis derékkal, elején két zsebbel. Eleje rakott hatású, vágott, kissé nadrágszoknyás fazon, hátul viszont normál rövidnadrág. Fiatalos, vidám rövidnadrág, laza fazonban. Ellensúlyozd rövidségét egy elegáns blúzzal vagy egy hosszú ujjú pamut pólóval.
  Anyagösszetétel: 100% viszkóz
  Kollekció: Tavasz / Nyár

  Általános tulajdonságok

  Modell Rövid
  Szín Bézs
  Méret S (INTL)

  Gyártó:Smash

  eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

  Szállítási és visszafizetési feltételek

  Rendelés kiszállítása

  A szállítás kizárólag utánvéttel történik, a Sprinter futárszolgálattal. Rendelése értékét a futárnak kell kifizetnie készpénzben.
  A szállítás díja: bruttó 990 Ft, bruttó 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!
  Vállalt szállítási határidő: 2 munkanap (kizárólag belföldre).
  A számlát a csomag tartalmazza.


  Elállás joga

  A vásárlástól való elállás joga

  A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 15 (tizenöt) napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ezt akként teheti meg, hogy elállási szándékát egy, a Kereskedőnek küldött e-mail üzenetben jelzi az alábbi e-mail címen: inventurio@emag.hu vagy a Kereskedő székhelyére küldött levél formájában (elállási nyilatkozat). Az elállási nyilatkozatot a Kereskedő online felületén, egyszerűsített adattartalommal is meg lehet tenni, mely esetben külön nyilatkozat nem szükséges. Az elállási jog csak fogyasztóként történő vásárlás esetén gyakorolható, gazdálkodó szervezeteket (vállalkozásokat) az elállási jog – törvényi rendelkezések alapján – nem illeti meg.

  A vásárlással kötelezi magát arra, hogy elállása esetén a Terméket adatainak pontos megjelölésével, saját költségén, postai úton, vagy futárszolgálat útján az elállási nyilatkozat megtételétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszaküldi a Kereskedő 1131 Budapest, Babér utca 1-5. címére. Személyes átvételi lehetőséget a Kereskedő nem biztosít. Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli, egyéb költség azonban ez esetben nem terheli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat azonban meg kell térítenie.

  A jelen Üzletszabályzat elfogadásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy elállás, illetve a megrendelés törlése esetén a Kereskedő a kifizetett teljes vételárat (beleértve a Termék kiszállításának alapköltségét) bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással térítse vissza legkésőbb az elállást (elállási nyilatkozat Kereskedő számára való megérkezését, hozzáférhetővé válását) követő 14 (tizennégy) napon belül, vagy a megrendelés törlését követő 14 (tizennégy) napon belül. Elállás esetén a Kereskedő a vételárat visszatartja addig, ameddig Ön a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Részleges elállás esetén az adott Termék vételára kerül visszautalásra.

  Az elállási jogról szóló részletes tájékoztató és az elállási nyilatkozat mintája a jelen Üzletszabályzat 2. sz. mellékletét képezi.

  2. sz. melléklet

  Elállási/Felmondási mintatájékoztató

  Elállási/Felmondási jog

  Ön 15 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a Kereskedővel kötött szerződéstől.

  Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 15 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

  Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: Inventurio Zrt., 1131 Budapest, Babér utca 1-5., inventurio@emag.hu. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Ön internetes oldalunkon is kitöltheti az elállási/felmondási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek!

  Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

  Az elállás/felmondás joghatásai

  Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.).

  A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

  Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

  Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

  (csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

  Címzett: Inventurio Zrt., 1131 Budapest, Babér utca 1-5.

  Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

  …………………………………………………………………… (termék megnevezése) ……………………… (termékkód)

  átvétel időpontja:

  A fogyasztó(k) neve:

  A fogyasztó(k) címe:

   

  A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) ………………………………………….

   

  Kelt:


  A márka további termékei

  A partner további termékei

  Értékelések

  Legyen Ön az első értékelő

  Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

  Ügyfelek kérdései és válaszai

  Van kérdése?

  Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!