Ajándékkártya

Korlátlan lehetőségeket kínál, amire csak szükség van!

Sokkal jobb, mint ha egy rossz ajándékot vásárolnál! Válaszd ki a 100%-ig tökéletes ajándékot! Részletek

Téma: Ajándékkártya

Címzett:

Töltsd ki az ajándékozott adatait

Kitől:

Töltsd ki a személyes adataidat

250 karakter maradt

Ajándékkártya

Ajándékkártya értéke: -

Kitől: -

Kinek: -

Információk az ajándékkártyáról

Kiválasztott ajándékkártya

Választhatsz egy vagy akár több Ajándékkártyát, 1000 és 200000 HUF érték között. Az utalvány egyszerűen és gyorsan e-mailben kerül kézbesítésre, ráadásul a megajándékozott bármit vásárolhat az eMAG-ról. Az Ajándékkártya kedvezményként is felhasználható egyetlen egy eMAG megrendelésre, az ajándékkártya értéke levonásra kerül a megrendelés végösszegéből. Amennyiben az ajándékkártya teljes értéke nem kerül felhasználásra a rendelés leadásakor, a fennmaradó összeg későbbi felhasználásra nincs lehetőség. A vásárolt ajándékkártya a megrendelés dátumától számított 6 hónapig érvényes. Az ajándékkártya megvásárlásának nincs kezelési költsége - a befizetett összeg teljes értéke felhasználható.

Néhány egyszerű lépés és az ajándékod már célba is ér

1. Válaszd ki a témát és a kívánt összeget!

2. Töltsd ki a megajándékozott e-mail címét, és adj hozzá személyreszabott üzenetet!

3. Véglegesítsd megrendelésed, mi visszaigazoljuk ezt e-mailben, az Ajándékkártyát és a felhasználási feltételeket pedig elküldjük a megajándékozott e-mail címére.

Kérdések és válaszok

A rendelés leadása után, utólag is felhasználhatom az ajándékkártyát?

A rendelés leadása után, már nem tudjuk hozzáadni az ajándékkártyát, új rendelést szükséges rögzíteni. Az ajándékkártya egy rendelésben használható csak fel, amellyel a névértékkel megegyező kedvezmény érvényesíthető. Újabb ajándékkártyára vásárlására ez az összeg nem használható fel.

Mi történik, ha olyan terméket küldök vissza, melyet ajándékkártyával vásároltam?

Amennyiben a visszaküldés elbírálását követően az ajándékkártya még érvényes akkor az újból aktívvá válik és lehetőséged van felhasználni. Amennyiben a sztornó számla az ajándékkártya érvényességének lejárata után kerül kiállításra a kártya ismételt felhasználása nem lehetséges.

Az ajándékkártya készpénzre váltható?

Nem, az ajándékkártya értéke nem váltható készpénzre.

Személyesen is van lehetőségem átvenni a kártyát?

Az ajándékkártyát elektronikus úton van lehetőség megrendelni, a kézbesítése pedig a megadott e-mail címre történik, hogy azonnal örömet okozzon az ajándékozottnak!

Vállalati ajándékkártyák

Ajándékozd meg alkalmazottaid vagy partnereid bármilyen alkalomra személyre szabható ajándékkártyával! Ajánlatkérés: corporate@emag.hu