Forgalmazza a(z): eMAG

Szállítás:

Előnyök:
  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

  • Kártyás fizetés előnyei részletek

  • 30 napos termékvisszaküldés! részletek

  • Termékgarancia: részletek

    • Magánszemély: 12 hónap
    • Jogi személy: 12 hónap

Szín kiválasztása

48.990 Ft

Raktáron

Leírás

 

Withings Body Cardio Full Body Composition WBS04 személymérleg, Wi-fi, 180 Kg
 Legyen egészségtudatosabb a piacon kapható legfejlettebb személyi mérleg segítségével. A Body Cardio információt nyújt kardiovaszkuláris állapotáról a pulzushullám terjedési sebességének (Pulse Wave Velocity) mérésével. Ez az ultra vékony mérleg a testsúly mellett testtömegindexet (BMI), a testzsírt és a víz arányát, a csontok és az izmok tömegét is méri és automatikusan szinkronizálja az okostelefont a változásokkal, amelyek segítik önt a kívánt testsúly elérésében.

 

A Withings frissíti a Body Cardio intelligens skálát, hogy megmutassa a felhasználók Vaszkuláris életkorát ( Vascular Age)!

Ha megállapítják, hogy egy személy vaszkuláris kora lényegesen idősebb, mint a kronológiai életkor, akkor ez a lehetséges kardiovaszkuláris egészségi problémák mutatója lehet. Ennek az új "érrendszeri kor" funkciónak köszönhetően a felhasználók megkapják az artériák életkorának mérését, hogy tisztább képet kapjanak szív- és érrendszeri egészségükről.

Az új funkció a Withings Body Cardio minden jelenlegi és jövőbeli felhasználója számára elérhető lesz május 4-től Franciaországban, majd régiónként fokozatosan telepítjük.


Funkciók:

Szív egészségének figyelése

Az első olyan Wi-Fi mérleg, amely a szív- és érrendszeri egészség orvosilag elfogadott értékelését biztosítja a Pulse Wave Velocity tehnológiának köszönhetően.

 


 

 

Érrendszeri kor:

Vezető kardiológusok által kifejlesztve, napi, könnyen érthető értékelést nyújt az artériák egészségi állapotáról. Ezt úgy éri el, hogy megmutatja az embereknek, hogy a szív- és érrendszeri egészségük hogyan viszonyul az életkorukban elvárt normákhoz, becsülve belső szívük életkorát, és jelezve, hogy az optimális, normális vagy nem optimális-e időrendi korukhoz képest.

Az Withings feltalálta a világ első ilyen skáláját 2009-ben, ezáltal Európában piacvezetők voltak ebben a kategóriában.

 

Amikor 2016-ban elindították a Body Cardio-t, ez volt az első testkompozíciós intelligens skála pulzushullám-sebesség követéssel. Az új érrendszeri funkcióval még mindig olyan innovációt hozunk, hogy a felhasználók jobban megértsék egészségüket és fenntartsák vagy megváltoztassák viselkedésüket az egészséges életmód érdekében. A WHO szerint a szív- és érrendszeri betegségek jelentik az első számú halálozási okot világszinten, amelyek becslések szerint évente 17,9 millió életet okoznak. Mivel évente annyi életet veszítenek a szív- és érrendszeri megbetegedések, elengedhetetlen az a képesség, hogy otthonról ellenőrizzék a szív egészségét orvosi szintű betekintéssel.

 

Működése:

Az érrendszer kora a pulzus hullám sebességén (PWV) alapul, amely az artériás merevség mérése, amely a szív egészségének egyik legfontosabb mutatója. Klinikai körülmények között széles körben használják korai figyelmeztetésekre a szív- és egészségi események - például magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szívelégtelenség, stroke és szívroham - kapcsolódó kockázataival kapcsolatban. Ez az a sebesség, amellyel a vérnyomásimpulzus a keringési rendszeren keresztül terjed. Minél merevebbek az erek, annál nagyobb az impulzus hullám sebessége, amely jelzi a vaszkuláris öregedés növekedését. A PWV meghatározásához a Body Cardio méri az időbeli különbséget az aortában a szív által leadott vér és a lábak véráramlása között. A funkciót 2016-ban vezették be, és több mint 80 millió leolvasással a Withings rendelkezik a világ egyik legnagyobb PWV-adatbázisával, amely több tudományos közlemény ellenében rendkívül reprezentatívnak bizonyult az általános lakossággal szemben. Az érrendszeri életkor meghatározásához Withings algoritmusa elemzi az egyének PWV-mérését az életkorukra és fizikai jellemzőikre vonatkozó normákhoz képest. Stéphane Laurent, a Hôpital Européen professzor Georges Pompidou vezető kardiológus fejlesztette ki. A vaszkuláris kor tényleges korként (+/- tartomány az időrendi tartományhoz viszonyítva) és annak jelzésére, hogy egy személy optimális, normális vagy nem optimális - amelyet a Body Cardio skálán mutatnak be.

A Withings Health Mate alkalmazás további információkat jelenít meg, beleértve az érrendszer életkorának becslését, valamint testmozgási és táplálkozási tanácsokat a szív- és érrendszer egészségének javítása érdekében.

 

 

A vaszkuláris kor jelentősége

Az artériák általában lassabban öregednek, mint a test többi része. Gyorsabban öregedhetnek, ha állandóan súlyosbítják olyan dolgok, mint a cigarettafüst, valamint telített és transz-zsírokkal megrakott ételek. Ha megállapítják, hogy az érrendszeri életkor jelentősen meghaladja az ember időrendjét, akkor nagyobb a kockázata annak, hogy a későbbi életben kardiovaszkuláris problémák alakulnak ki. Az érrendszeri életkor a tudományos közösség által elismert mutató, amelyet gyakran használnak wellness eszközként. Ezzel az új funkcióval a Withings Body Cardio kevesebb, mint 30 másodperc alatt végez kardiovaszkuláris ellenőrzéseket olyan metrikában, amely könnyen érthető, perspektivikus és idővel követhető. "A Body Cardio újradefiniálja, hogy az emberek miként használják a csatlakoztatott mérlegeket, biztosítva számukra a súlyuk, valamint a szív- és érrendszeri egészségük kezelésére szolgáló eszközt" - mondta Mathieu Letombe, a Withings vezérigazgatója. „Azzal, hogy minden reggel egyszerűen lépeget a skáláján, a Body Cardio biztosítja azt a típusú szív- és érrendszeri értékelést, amelyet az emberek általában csak orvosi rendelőben kapnak. Összekapcsolva az információkat az életkorral, egy mindenki által megértett indexel, megkönnyítjük az emberek tájékozottságát és motivációját az egészséges döntések meghozatalában. "

 

A legokosabb az intelligens mérlegek közül

A Body Cardio olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek az embereknek a fogyás és a fenntartási célok elérésében. A testsúly és a BMI értékek mellett a Body Cardio a testösszetétel teljes értékelését is biztosítja.

A biometrikus impedancia nevű tudományos technika segítségével kiszámítja a test zsír-, izom-, víz- és csonttömegének százalékos arányát. A felhasználó pulzusát is képes mérni.

A Withings Body Cardio szinkronizálható Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül. További fejlett funkciói közé tartozik az újratölthető akkumulátor, akár 1 éves akkumulátor-élettartammal, és akár 8 felhasználó automatikus felismerése a családban.
 

Teljes testtömeg összetétel

- testsúly, BMI, testzsír, izmomtömeg, csonttömeg és víz arány

Testtömeg változásásának figyelése

Az elmúlt 8 mérésből készített adatokból grafikont készít. 

Legprecízebb a kategóriájában

A Position Control ™ tehnológiának köszönhetően nagyon pontosan mér.

12 hónap töltés nélkül

1 évig használja, egy éjszakát tölti.

Automata Wi-Fi szinkronizáció

Akár 8 felhasználót képes felismerni és egymástól függetlenül szinkronizálni.

Családbarát funkciók

Felismeri és elmenti 8 különböző családtagnak az adatait. A Baby Mód funkcióval a szülők mérni tudják karjukban tartott gyermekeik súlyát. A Pregnancy (Terhesség) Módban pedig személyre szabott, szülészorvosok által felülvizsgált tanácsokat kaphat.

Minden mérés automatikusan megjelenik a Health Mate alkalmazásban

Helyi időjárás előrejelzés

Ha a személyi mérleget Wi-Fi-re csatlakoztatja tájékoztatást kaphat a helyi időjárási viszonyokról.
 

Részletek

Általános tulajdonságok

Tartozék típus Okosmérleg
Műkődési időtartam Egy töltéssel 12 hónap
Méretek 327 x 18 x 327 mm
Egyéb Digitális kijelző Mérési felosztás 100g Max. támogatott súly: 180 kg Mért értékek: Súly (kg), Testzsír (%), Testvíz (%), Izomtömeg (%)
Kapcsolat Bluetooth Wi-Fi
Technológia Smart

Gyártó: Nokia

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések


4.5

8 értékelés


Szantner Lóránt

2020. máj 13.

Az alábbi terméket értékelte Fekete

Kiváló

Igazolt vásárlás

Remekül működik

Megjegyzést írok

Suhainé Orbán Györgyi

2020. aug 04.

Az alábbi terméket értékelte Fekete

Szuper

Igazolt vásárlás

Szuperül működik, piszok pontos (sajnos:).

Megjegyzést írok

Bálint Sándor

2020. júl 22.

Az alábbi terméket értékelte Fekete

Kiváló

Igazolt vásárlás

Egyszerűen csatlakozott a mobil alkalmazással, tökéletesen működik.

Megjegyzést írok

Mohácsi László

2020. dec 04.

Az alábbi terméket értékelte Fekete

Prémium minőség

Igazolt vásárlás

Teszi a dolgát

Megjegyzést írok

Szugyiczki Gábor

2019. sze 09.

Az alábbi terméket értékelte Fehér

Tökéletes

Pontos, megbízható, igényes termék. Ajánlom mindenkinek!

Megjegyzést írok

Teabee

2020. máj 05.

Az alábbi terméket értékelte Fehér

Ajánlott

Igazolt vásárlás

Termek minőségi!

Megjegyzést írok

Nagy Dorottya

2021. jan 27.

Az alábbi terméket értékelte Fehér

Nem éri meg

Igazolt vásárlás

Nem ajánlom senkinek hogy pénzt költsön rá. Pontosan annyit tud amennyit az 5000 ft-os Aldis mérlegem. Leméri pontosan a tetsúlyomat. A Testzsír%-ot 11% és 22% között random sorsolja kedvtől függően (a valóságban 24-25% körüli). A testsúlyon kívül semmilyen érték se nem megbíható se nem konzisztens.

40+ ezer forintért igen drága wifi-s mérleg úgy gondolom.

Megjegyzést írok

Martin Bartalovics

2021. ápr 28.

Az alábbi terméket értékelte Fekete

Kiváló

Igazolt vásárlás

100%-ban elégedett vagyok.

Megjegyzést írok

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Lépjen szintet a vállalkozásával!