MEDICAS Minus Zece kg étrendkiegészítő fogyáshoz, 30 kapszula

Várható szállítás ide:

Információk:
  • 14 napos visszaküldési jog

5.167 Ft

Forgalmazza a(z): Imunostim Farm

Raktáron

Töltődik

Töltődik

Leírás

JAVALLAT: Intenzív karcsúsító kúra Csökkenti az étvágyat Nem kell éheztetnie magát, vagy drasztikus diétát folytatni Az étvágy az első kezelési nap után megszűnik.
Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a fogyást, serkentik az anyagcserét a testzsír elégetéséhez és csökkentik az étvágyat.

Ismeretlen kép
Hogyan működik?
A zsírokat termelő enzimre hat, és növeli a szerotonin szintjét, hozzájárulva a test zsírtartalmának csökkenéséhez és az étvágy csökkenéséhez. Az agy regisztrálja azt az információt, hogy felszolgált egy étkezést, és az éhségérzet eltűnik, segít a fogyásban anélkül, hogy észrevenné!


FOGALMAZÁS
Olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek elősegítik a fogyást, serkentik az anyagcserét a testzsír elégetéséhez és csökkentik az étvágyat.

zöld tea levelek (Camellia sinensis);
zöld kávébab kivonat (Coffea arabica);
Garcinia gyümölcspor (Garcinia cambogia);
Guarana gyümölcspor (Paullinia cupana);
málnacsemete por (Rubus idaeus);
olívalevél por (Olea europaea);
ananász gyümölcspor (Ananas comosus);
kivonat konjac gyökerekből (Amorphophallus konjac), 80% glükomannánnal;

Zöld tea

Ismeretlen kép

A zöld tea a depresszió enyhítésére javallott, szív- és érrendszeri betegségekben hatékony adjuváns, szabályozza az anyagcserét, növeli a szervezet immunitását, energizálja a szervezetet fáradtság esetén,
biztosítja a máj és a vese jó működését, állandó pulzusszámot tart fenn és megelőzi a légúti és emésztőrendszeri fertőzések előfordulását.
Szintén a zöld tea adjuváns a sclerosis multiplex esetén, és laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a kemoterápia során történő alkalmazása növeli a kezelés hatékonyságát.
Ezenkívül a zöld tea gátolja a daganatos sejtek fejlődését, különösen a vastagbélben, a végbélben, a hólyagban, a nyelőcsőben, a hasnyálmirigyben és a gyomorban, anélkül, hogy befolyásolná az egészséges sejteket.
Magas vérnyomásban szenvedőknek, nagyon súlyos szívproblémákkal küzdő betegeknek és pszichotróp gyógyszeres kezelés alatt álló betegeknek a zöld teát először csak óvatosan szabad alkalmazni.
Ezenkívül az alvászavarban szenvedők nem fogyasztanak túl nagy mennyiségű zöld teát, különösen 17 óra után. A 12 év alatti gyermekek nagyon kis mennyiségű zöld teát kapnak (0,75 gramm alatt naponta), esetleg más gyógynövényekkel (kömény, édeskömény) keverve. , jázmin).

Zöld kávé

A zöld kávé előnyei
Az elmúlt években végzett tanulmányok bebizonyították, hogy a zöld kávébab segít a felesleges kilók elleni küzdelemben
A pörköltetlen kávébab fogyasztása csökkenti a vérnyomást
Megakadályozza a zsírlerakódások felhalmozódását
A zöld kávébabból származó koffein pozitív hatással van a hangulatodra
A zöldbabból származó koffein javítja a koncentrációt és a memóriát
Csökkenti az étvágyat, csökkenti a vágyat
Csökkenti a koleszterin szintjét a vérben
Csökkenti a szabad gyökök hatását a bőr szépségére
Hidratálja a bőrt zsírsavaknak, például arachidonsavnak vagy linolsavnak köszönhetően
Erősíti az immunrendszert
Harcol a kopaszság ellen

Garcinia cambogia

A garcinia cambogia számos, a népi hagyományokban megőrzött tulajdonsága igazi csodaszerré teszi ezt a gyümölcsöt. A fajtáktól és a származási helyektől függően különböző felhasználási területeiről és erényeiről ismert.
A garcinia cambogia (különösen az egérgarcinia) fő tulajdonsága a zsírok metabolizmusa: ez a magas hidroxisav-tartalomnak köszönhető, amely hatóanyag képes gátolni az ATP-citratoliáz enzimet.
Röviden, ez a hidroxi-citromsav a szervezetben a felesleges zsírok valódi letörőjeként működik, és ellensúlyozza a rossz koleszterin és trigliceridek termelését is.
A koleszterinszint-csökkentő tulajdonsága mellett a hidroxisav másodlagos természetes hashajtó, azaz a májra (nem a bélre) hat a zsírok szintézise és kiürítése során.
Ennek a növénynek alacsony a cukortartalma és jelentős az antioxidánsok jelenléte is. Különösen gazdag C-vitaminban, káliumban és riboflavinban, amelyek semlegesítik a vérben lévő szabad gyököket, amelyek felelősek a sejtek öregedéséért.
Ez a két elem tette ideális jelöltté az új, divatos szuperélelmiszerré.
Gyakran találjuk a diétákban és terápiákban használt étrend-kiegészítők alapvető összetevőjeként, amelyek célja a testsúly csökkentése és szabályozása.
A garcinia gyümölcs héja hidroxisavat (HCA) tartalmaz, egy olyan anyagot, amely felszívja és szintetizálja a testzsírt. Ez az oka annak, hogy fogyásra és enyhe elhízás kezelésére használják.
A garcinia kivonat fogyasztásának egyenes következménye az éhségérzet csökkenése: nem meglepő, ma már a garcinia számos termékben megtalálható az élelmiszerpiacon.
A Garcinia peeling potenciálisan kiegészítő kezelésként is javasolt magas koleszterinszinttel küzdők számára, de ügyeljen az ellenjavallatokra.
Ennek a trópusi gyümölcsnek a fogyasztása nem ajánlott cukorbetegeknek és terhes nőknek.
Ha cukorbeteg, a Garcinia Cambogia szedése egy fő ok miatt nem javasolt: a HCA lipidcsökkentő és hipoglikémiás tulajdonságokkal rendelkezik.
Guarana
Bár a guarana port különösen azok használják, akik több energiára vágynak, vagy nem kívánt kilókat szeretnének leadni, jó tudni, hogy a guaranapor használata sokkal több előnnyel járhat.
A guarana tulajdonságai serkentő, antimikrobiális, kemoprofilaktikus, genotoxikus, antidepresszáns, szorongásoldó, amnéziaellenes hatását jelzik. Ami a guarana előnyeit illeti, a tudományos tanulmányok rávilágítanak azokra az előnyökre, amelyeket a por egészséges étrendbe való integrálása kínál. Íme néhány előny az alábbiak közül:
fontos antioxidánsforrás – a guarana por bővelkedik antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező vegyületekben, mint például: koffein, teobromin, tanninok, szaponinok és katechinek. A guarana a zöld teához hasonló antioxidáns profillal rendelkezik. Az antioxidánsok fontos szerepet játszanak a potenciális káros molekulák, szabad gyökök semlegesítésében. Ezek a molekulák kölcsönhatásba léphetnek a test sejtjeinek egyes részeivel, és károsíthatják azokat. Ezenkívül a sejtkárosodás az öregedési folyamathoz és a különféle betegségek, például a szív- és érrendszeri betegségek vagy a rák megjelenéséhez kapcsolódik. Egyes in vitro kutatások szerint a guarana antioxidáns tulajdonságai megakadályozhatják a daganatos sejtek kialakulását, csökkenthetik a szív- és érrendszeri betegségek előfordulását, valamint megállíthatják a bőr öregedési folyamatát.
energiát ad és javítja a koncentrációt – a guarana néhány népszerű energiaital kulcsfontosságú összetevője. A guaranapor magas koffeintartalmának köszönhetően (a kávébabhoz képest 3-4-6-szor több koffein) a központi idegrendszer stimulálásával segíthet a koncentráció, az éberség és a mentális tónus megőrzésében. A koffein az adenozin hatását gátolja, egy olyan vegyület, amely segíti az agy ellazulását. Az adenozin receptorokhoz tapad, megakadályozva azok aktiválódását. Ezenkívül egy tanulmány eredményei rávilágítottak arra, hogy azok a résztvevők, akik guarana alapú táplálékkiegészítőt fogyasztottak, bizonyos tesztek elvégzése után csökkent fáradtságról számoltak be, mint a placebocsoportban.
támogatja a tanulási folyamatokat – a kutatások azt mutatják, hogy a guarana por beadása javíthatja a tanulási és memorizálási képességet. Egy tanulmányban, amely a guarana különböző dózisainak a tanulási képességre gyakorolt hatását vizsgálta, a résztvevőket több csoportra osztották. Néhányuk nem kapott semmilyen adagot, míg mások 37,5 mg-os, 75 mg-os, 150 mg-os és 300 mg-os adagokat kaptak. A vizsgálat eredményei azt mutatták, hogy a 37,5 mg-os, illetve 75 mg-os guaranát kapó emberek érték el a legjobb eredményeket az elvégzett teszteken. A kutatási eredmények ezeket a hatásokat részben más guarana-vegyületeknek tulajdonították, mint a koffein, mivel az alacsonyabb guarana dózisok természetesen alacsonyabb dózisú koffeinnel társultak. A guarana fogyasztása javította a memóriát, a figyelmet és a tanulást, valamint elősegítette a kapott feladatok gyorsabb megoldását.
segít a fogyásban – a guarana gazdag koffeinforrás, amely 12 órán keresztül akár 3-11%-kal is serkentheti az anyagcserét. A felgyorsult anyagcsere azt jelenti, hogy a szervezet több kalóriát éget el a pihenőidő alatt. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a guarana por elnyomhatja azoknak a géneknek a tevékenységét, amelyek elősegítik a zsírsejtek képződését, és stimulálják azokat a géneket, amelyek lassítják ezt a folyamatot. Elősegítheti a zsírlerakódások elégetését.
jótékony hatású hasmenés és székrekedés esetén – a guaranát évszázadok óta használják természetes gyomorerősítőként, olyan problémák kezelésére, mint a krónikus hasmenés és székrekedés. A hasmenés elleni hatás a tanninok, a guaranaporban jelentős arányban jelen lévő antioxidáns vegyületek összehúzó tulajdonságainak köszönhető. Másrészt a guarana gazdag koffeinben, amely hashajtó tulajdonságokkal rendelkezik. A koffein serkenti a perisztaltikát, amely folyamat aktiválja a belek és a vastagbél izmainak összehúzódását. Ez a székrekedés megszüntetéséhez vezet. Úgy gondolják, hogy a guarana kisebb adagjai kisebb százalékban tartalmaznak koffeint, és implicit módon hajlamosabbak a hasmenés elleni hatásra, míg a nagyobb adagok több koffeint tartalmaznak, és hashajtó hatásúak.
hozzájárul a fájdalomérzet mérsékléséhez – a guaránát ősidők óta használták az amazóniai törzsek nyugtatóként. A guarana nyugtató tulajdonságait koffeinben gazdag tartalmának köszönheti. A koffein fontos szerepet játszik a fájdalom csökkentésében, mivel blokkolja az adenozin receptorokat (A1 és A2a), amelyek a fájdalmas érzések serkentésében vesznek részt. Ezen a mechanizmuson keresztül a guarana csökkentheti a különböző típusú fájdalomérzeteket.
javíthatja a bőr megjelenését - antioxidáns és antimikrobiális tulajdonságainak köszönhetően a guaranát a kozmetikai iparban használják öregedésgátló krémek, testápolók, szappanok vagy hajápolási termékek népszerű összetevőjeként. A koffein tartalma serkenti a bőr vérkeringését, a többi antioxidáns vegyület pedig megelőzi a bőr károsodását, az öregedéssel gyakran összefüggő károsodásokat, javítva bizonyos nemkívánatos tulajdonságokat, mint például a megereszkedett arccsont, a szem körüli ráncok.
potenciális daganatellenes tulajdonságok – egyes in vitro vizsgálatok kimutatták, hogy a guarana képes megvédeni a DNS-károsodást, elnyomja a daganatsejtek növekedését és kiváltja a rákos sejtek pusztulását. Egyes tudományos vélemények szerint a guarana daganatellenes tulajdonságait a xantinoknak, a koffeinhez és a teobrominhoz hasonló hatóanyagoknak köszönhetik. Az ilyen irányú tanulmányok azonban nem elegendőek, és a jövőben elmélyítésre szorulnak.
javítja a fizikai teljesítőképességet – a guarana beadása megakadályozza a tejsav felhalmozódását, ami intenzív fizikai erőfeszítést követően izomlázat vált ki, miután fizikai gyakorlatokat vagy sportokat gyakorolt. Energiát és ellenállást ad a szervezetnek.
afrodiziákum hatás – a guarana fogyasztása serkenti a libidót.
Ellenjavallatok és óvintézkedések
A kis adagokban történő beadás a legtöbb ember számára nem okoz káros hatásokat. A guarana fogyasztásával kapcsolatban az ellenjavallatok a következőkre vonatkoznak:
terhes nők és szoptatók
18 év alatti gyermekek és fiatalok
koffeinre és/vagy guaránára érzékeny emberek
szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők (beleértve a magas vérnyomást és az aritmiát)
hyperthyreosisban szenvedők

Málna

A málna, az egyik legfinomabb erdei gyümölcs, számos előnnyel jár az egészség és a szépség szempontjából. Íme, mi kezelheti vagy megelőzheti a málna fogyasztását.
Nyáron megnövekszik a gyümölcsfogyasztás, mert a legtöbben akár természetes állapotban, akár befőttben, lekvárban, lekvárban fogyasztjuk. Ha szereted a nyári gyümölcsöket, például a cseresznyét és az epret, nem tudod nem szeretni a málnát. A szakemberek szerint a málna első felfedezésének helye Ázsia legkeletibb része. Aztán 4000-5000 évvel ezelőtt behurcolták Európába.
Ma szerencsénk van, hogy 10 fajtát ismerünk ebből a finom gyümölcsből. A fajok közül a legismertebb a Rubus idaeus, más néven euro-ázsiai málna. Bebizonyosodott, hogy a málnát 3 évezred óta használják terápiás célokra.
Oroszország és Szerbia együttesen állítja elő a világ málnatermelésének csaknem felét, ezt követi az Egyesült Államok, valamint a többi európai és ázsiai ország. Románia azonban nem szerepel a statisztikákban, de az általa termelt málna minősége miatt fontos termelő. A román málnának illata, íze és rendkívüli terápiás hatása van.
A málna előnyei az egészségre és a szépségre
A málna a következő előnyökkel jár a szépség és az egészség szempontjából:
1. Zsírégetés
A gyümölcs rostban és mangánban gazdag. A rostok segítik az emésztési folyamat lelassítását, hogy a jóllakottság érzése hosszabb ideig fennmaradjon, a mangán pedig olyan ásványi anyag, amely segít fenntartani a zsírégetést elősegítő anyagcsere magas értékeit.
2. Az immunrendszer erősítése
Az ásványi anyagoknak, mint például a C-vitaminnak az a szerepe, hogy segítsék a szervezetet erős kötőszövetek és olyan immunrendszer kialakításában, amely képes elhárítani a mikroorganizmusok támadását. A C-vitamin mellett a málna káliumot is tartalmaz.
3. Betegségek előfordulásának megelőzése
A málna olyan anyagokat tartalmaz, mint a flavonoidok és a fitokemikáliák, amelyek hozzájárulnak számos betegség megelőzéséhez. Ez a gyümölcs olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek megelőzni a húgyhólyagfertőzéseket azáltal, hogy megakadályozzák a baktériumok tapadását a húgyúti falakat borító sejtekhez.
4. Egészséges látás
A málna az egészséges látás szempontjából fontos vegyületekben gazdag. E minőségért felelős anyag a lutein.
5. Tüdőbetegségek, megfázásra való érzékenység, rekedtség
Mindezek megelőzésére málnaszörpöt fogyasztanak, napi 4-6 kanállal. Ez a szirup, valamint a mézzel édesített málna tea életmentő azoknak, akik nagyon megterhelik a hangszálaikat...

Olajbogyó levelek

Tudtad, hogy az olajbogyó levelei is fontosak a szervezeted számára? Az olívalevelet először az ókori Egyiptomban használták gyógyászati célokra, egyúttal a mennyei hatalom szimbóluma is volt. Az olívaleveleket (Olea europaea) az idők során kivonatként, gyógyteaként vagy porként használták az élelmiszerekben. Ezek a levelek számos olyan vegyületet tartalmaznak, amelyek bioaktív, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, feszültségszabályozó, hipokoleszterinémiás és hipoglikémiás potenciállal rendelkeznek – ezek az előnyök hasonlóak az olívaolajhoz.
Egyre több tanulmány bizonyítja, hogy az olívalevél erős természetes gyógyszer. Az említetteken kívül az olívalevél előnyei közé tartozik a szív- és érrendszer támogatása, valamint az immunrendszer és a megnövekedett energia. A 19. század elején az olívalevél-olajat lázcsillapító oldatként, néhány évtizeddel később malária kezelésére használták. A marokkói gyógyászatban az olívalevél kivonatát a vércukorszint stabilizálására és a cukorbetegség szabályozására használták.
Az oleuropein, az olajbogyólevél-kivonat egyik elsődleges vegyülete, vírus-, antibakteriális és gombaölő tulajdonságai miatt már egy évszázada felkeltette a szakemberek figyelmét. Tanulmányok kimutatták, hogy az oleuropein, amely egy polifenol, erős antioxidáns, amely természetesen csökkenti a vérnyomást és megelőzi a szív- és érrendszeri betegségeket. Az oleuropein erejét olyan vizsgálatokban mutatták be, ahol 12 napon belül az állati daganatok regressziójához vagy akár eltűnéséhez vezetett.
Az olajbogyó az Oleaceae család része, amelybe olyan fajok is tartoznak, mint az orgona vagy a jázmin. Ez egy örökzöld fa, a Földközi-tenger térségében, Ázsiában és Afrikában őshonos. Általában alacsony fa, ritkán haladja meg a 7-14 m magasságot; a virágok kicsik, fehérek és világosak, a levelek ezüsttől zöldig terjedő színűek, és legfeljebb 10 cm hosszúak és 3 cm szélesek. Az olajbogyó leveleiből származó bioaktív vegyület (oleuropein) a levelek szárazanyagának 6-9%-át teszi ki, más anyagcseretermékekkel együtt, amelyek jótékony hatással vannak a sejtek egészségére és antioxidáns hatásúak (flavonoidok, triterpének). Napjainkban az olajbogyó levelei elismertségre tettek szert bizonyított előnyeiknek köszönhetően, amelyeket alább mutatunk be.
Az olajbogyó levelei vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek, hasznosak a közönséges megfázás megelőzésében és a veszélyes vírusok elleni kezelésben. A kutatások azt mutatják, hogy ez a természetes kivonat számos betegséget okozó mikroba ellen küzd, beleértve az influenzát és egyéb légúti fertőzéseket okozó vírusokat. Az olajbogyó levelében található erős vegyületek elpusztítják a betolakodókat, és megakadályozzák a vírusok szaporodását és a fertőzés megindulását
Végül, de nem utolsósorban, az olajbogyó levelei képesek felvenni a harcot a bőrkárosodás jelei és az öregedés egyéb jelei ellen. Antioxidáns tulajdonságaik miatt segítenek megelőzni bizonyos típusú sejtkárosodásokat, különösen azokat, amelyeket az oxidáció okoz. A japán Biokémiai Farmakológiai Osztály megállapította, hogy az ultraibolya sugárzás okozta problémákkal küzdő egereknek adott olajfalevél-kivonat fontos előnyökkel jár a bőr egészsége és szépsége szempontjából. Gátolta a bőr karcinogenezist és a daganatok kialakulását is.
Az olívalevél kivonat egyéb előnyei közé tartozik az energia növelése, a fogfájás enyhítése, az étkezés utáni sóvárgás csökkentése, a pulzusszám szabályozása vagy a sebgyógyulás javítása. Számos tanulmány kimutatta, hogy a koszorúér- és rákos megbetegedések aránya alacsonyabb a mediterrán térségben, mivel az itt élők étrendje ilyen vagy olyan formában tartalmaz olajbogyót.

Ananász

Az egyik legértékesebb és legnépszerűbb gyümölcs, az ananásznak érdekes története van. Az ananász valójában Paraguayban, Dél-Amerikában őshonos. Később Spanyolországba került, amikor Kolumbusz felfedezte Amerikát, 1493-ban, ahonnan tengerészek terjesztették el a világ többi részére (akárcsak a paradicsom).
Tudományos név: Ananas comosus;
Család: Bromeliaceae;
Műfaj: Ananász.
Az ananász trópusi gyümölcs, évelő, szárazságtűrő, 5-8 méter magasra megnövő növény. A növény minden szezonban több hosszú, ovális termést hoz, márciustól júniusig.
A gyümölcsöt több apró gyümölcsből álló vegyületként írják le, amelyek a központi mag körül összeolvadnak. Pépje lédús és húsos, a szár rostos támasztómagként szolgál. Külseje kemény, apró pikkelyekkel, amelyek sötétzöldek, sárgák, narancssárgák vagy vörösek lehetnek, amikor a gyümölcs nagyon érett. A pép lédús, színe a krémfehértől a sárgáig változhat, édes íz és gazdag aroma keveréke. Mindegyik gyümölcs körülbelül 12-15 cm hosszú és fajtától függően 1-3 kg vagy több.
Legfontosabb előnyei között megemlíthetjük, hogy sokat segít a máj védelmében, féreghajtó hatása van, és segíti az emésztést. Ha diétázol, akkor az ananász a megfelelő gyümölcs az Ön számára, mivel nagyon egészséges. Mikrotápanyagokban és rostokban gazdag gyümölcs, amely még a rák elleni védekezést is segíti, és azáltal, hogy feloldja az erek esetleges akadályait, a szív védelmét is segíti.
Jó emésztés – gyomorbántalmak esetén ajánlott. Étkezés előtt vagy után ajánlatos friss és jól érett gyümölcsöt fogyasztani, mert a tartósítás a bromelain enzim elvesztéséhez vezet. Hasznos a gyomorrák kezelésében is, mivel gátolja a rákos anyagokat, az úgynevezett nitrozaminokat. Az ananász fogyasztása különösen a következő esetekben javasolt:
- hypochlorhydria, amelyet a gyomorszekréció csökkenése jellemez, amely lassú emésztésben és nehéz gyomor érzésében nyilvánul meg;
- gyomor ptosis (a gyomor süllyedése), amelyet a gyomor képtelensége kiüríteni.
Az immunrendszer erősítése – az ananászban bővelkedő C-vitamin létfontosságú az immunrendszer megfelelő működéséhez. A C-vitamin – egy vízben oldódó vitamin – az elsődleges antioxidáns, amely a test vizes környezetében hat, megvédi a szervezetet a szabad gyökök támadásától, amelyek megtámadják és károsítják a sejteket.
Karcsúsítás és testsúlykontroll – alacsony kalóriatartalmú, friss ananászlé nagyon hasznos a fogyásban. Egy feltétellel: étkezés előtt kell felszolgálni, ami hozzájárul az étvágy csökkenéséhez. Enyhe vizelethajtó hatása is van.
Sterilitás - az ananász nagyon gazdag mangánforrás, egy nyomelem, amely aktívan hozzájárul a nemi sejtek kialakulásához - mind a hím, mind a nőstény. Éppen ezért az ananászt azoknak ajánljuk, akik a csírasejtek elégtelen termelése miatt sterilitásban szenvednek.
Tele energiával – az ananász jó mangánforrás, amely számos enzim nélkülözhetetlen kofaktora az energiatermelésben és az antioxidáns védelemben egyaránt. Például a mangán szükséges a szervezet fő antioxidánsához, az úgynevezett szuperoxid-diszmutázhoz, amely a szervezet minden sejtjében hat. Az ananász a mangán mellett jó forrása a tiaminnak (B1-vitamin), amely kofaktorként működik az energiatermelésben részt vevő enzimreakciókban.
Gyönyörű bőr – antioxidánsokban gazdag tartalmának köszönhetően az ananász segít megőrizni bőrödet simán és fiatalon, ezért ajánlott, hogy bőröd a lehető legfiatalabb és egészségesebb legyen. A kutatók úgy vélik, hogy az évek múlásával a szabad gyökök nagyrészt felelősek a ráncosodásért és a bőrkárosodásért. Az ananászban található C-vitamin és antioxidánsok segíthetnek az öregedés jeleinek csökkentésében. A C-vitamin létfontosságú szerepet játszik a kollagén képződésében is, amely a bőr fontos alkotóeleme.
Élelmi rost – az ananász is jó élelmi rostforrás. Az élelmi rostok kulcsfontosságúak az emberi egészség, életerő és vitalitás szempontjából. A rostoknak fontos szerepük van az emésztőrendszer védelmében, „érlelők” szerepük van, amelyek segítenek kiüríteni a szervezetből a maradványokat és a nem kívánt anyagokat. A rostok fogyasztása többszörös előnyökkel jár, hozzájárul: a vércukorszint szabályozásához; a szív- és érrendszer egészségének előmozdítása; a testtömeg fenntartása; bőrvédelem; a székrekedés megelőzése és enyhítése.

Konjac

A konjac, valódi nevén Amorphophallus konjac, Kelet-Ázsia szubtrópusi és trópusi területein őshonos növény Japántól és Kínától Indonéziáig. A Japánban több mint 2000 éve gyógynövényként elismert konjac gyökér számos erénnyel rendelkezik, amelyek közül különösen az étvágy szabályozása tűnik ki. Erről a jelentős tulajdonságról, nevezetesen az étvágyszabályozásról számos tudományos vizsgálat tárgyát képezte, amelyek után a szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy a csodaalapanyag étrendbe való bevezetése teljes mértékben ajánlott az alak megőrzéséhez. Glükomannán, egy "varázslatos" rost A szárított konjac gyökér körülbelül 40% glükomannánt (poliszacharidot) tartalmaz, egy oldható rost, amely elképesztően képes felszívni a folyadékot (akár 100-szorosát), és géllé alakul át, amely felduzzasztja a gyomrot és megtartja a étvágy ellenőrzés alatt. A gél csúszós jellege miatt könnyen átjut a belekben, ezért a felesleges táplálék természetes úton távozik el, és nem alakul automatikusan zsírlerakódásokká.
Ez a konjacgyökérből származó poliszacharid számos egészségügyi előnyért is felelős, a hagyományos kínai gyógyászatban a konjaczselé nagyra értékelik a daganatok kezelésében, a szervezet méregtelenítésében, a vérpangás javításában és a légutak váladékának cseppfolyósításában. A konjac kimutatott jótékony hatásait az emésztőrendszer szintjén is rögzítették, többek között a vajsav növekedésének serkentését, a bélflóra természetes javulását és a bélperisztaltikát székrekedésben szenvedő felnőttek esetében.
Csökkenti a koleszterin- és vércukorszintet 100%-ban növényi termék, a konjac különösen azoknak szól, akik nem tudják kontrollálni az étvágyukat, vagy akik állandó éhségérzettel élnek. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, probléma nélkül. A termék kivételes tulajdonságai közé tartozik a bélmozgás szabályozása, a rossz koleszterinszint és a vércukorszint csökkentése. Nem jelent toxikológiai kockázatot. Ellenkezőleg. A növényi rostok könnyűek, nem hoznak létre savasságot, és természetesen emésztődnek, anélkül, hogy megnehezítenék a gyomrot.
Konjac - 100%-os karcsúsító "szivacs"

ADMINISZTRÁCIÓ
2 kapszula/nap - reggel étkezés előtt

A Minus Ten kg olyan természetes elemekkel lett dúsítva, amelyek azonnali hatást fejtenek ki, elősegítve a megfelelő ürítést és a test tisztítását.

Az első hónapban GYORSAN LEFOGYSZ , és felkészíti szervezetét a következő szakaszra. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a termék észrevehető eredményeket nyújtson, amelyet elsősorban a vízelvezető és tisztító hatás határoz meg. A második hónapban a Minus Zece megtanítja a testnek, hogy gyenge, és segít fokozatosan fogyni.
Ezt a hónapot annak az egyensúlynak szenteljük, amely segít a kezelés folytatásában figyelemre méltó eredmények elérésében.

A Minus Zece kapszulák csak 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek fokozzák a zsírégetést, kiürítik a szervezetből a méreganyagokat, serkentik a szervezetet a fenéken, hason és csípőn lerakódott zsírok elégetésére.

Fogyjon természetesen az étvágy csökkentésével

MinusTen – MinusTen

BÚCSÚ HASSI ZSÍR

Alma vagy körte alakú van? Hogyan fogysz könnyebben?

FOGYÁS MOST TERMÉSZETESEN, EGÉSZSÉGESEN ÉS GYORSAN.

mínusz tíz kilogramm

Részletek

Általános tulajdonságok

Alkalmazás Szájon át
Előnyök Testsúly kontroll
Állag Kapszula
Fő összetevő Növényi kivonat
Darabszám / fiola 30
Csomag tartalma 1 x Flakon

Gyártó: MEDICAS

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Töltődik

Töltődik

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Töltődik

Töltődik

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.