ZIZO PET Kft.


ZIZO PET Kft. (a továbbiakban: Kereskedő vagy Vállalkozás) fő tevékenysége az értékesítésben ..

Cég neve: ZIZO PET Kft.

Székhely: 4765 Csenger, Ady Endre utca 5. szám 1. emelet, 5. ap, Csenger, Szabolcs-Szatmar-Bereg, 4765

Cégjegyzékszám:

Adószám: 25320408-2-15

IBAN: HU60117440412002915700000000

Bank: OTP BANK PLC.

Telefonszám: +36706027584

Támogatás: Találjon választ a kérdéseire az eMAG Help-en

Szabály: Kereskedő

Hasznos információk

Elállás joga

Amennyiben terméket szeretne visszaküldeni, amit eMAG Marketplace Partnertől rendelt, megteheti futárszolgálattal / csomagautomatán keresztül. Minden eladó az eMAG oldalán függetlenül meghatárhozatja, hogy milyen módon fogad el visszaküldéseket, ezért fontos, hogy egyeztessen az eladóval mielőtt visszaküldési kérelmet rögzít. Lentebb megtalálhatja Partnerünk visszaküldési szabályzatát:

1. A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ezt akként teheti meg, hogy elállási szándékát egy, a Kereskedőnek küldött e-mail üzenetben jelzi az alábbi e-mail címen: zizopetkft@gmail.com vagy a Kereskedő székhelyére küldött levél formájában küldi el elállási nyilatkozatát. Ezen nyilatkozatokból egyértelműen ki kell derülnie elállási szándéknak.

Az elállási nyilatkozatot a Kereskedő online felületén, egyszerűsített adattartalommal is meg lehet tenni, mely esetben külön (postai úton küldött) nyilatkozat nem szükséges. Az elállási jog csak fogyasztóként történő vásárlás esetén gyakorolható, a gazdálkodó szervezeteket (vállalkozásokat) az elállási jog – a hatályos jogszabályi rendelkezések alapján – nem illeti meg.

Ön a vásárlással kötelezettséget vállal arra, hogy a vásárlástól való elállása esetén a megvásárolt terméket adatainak pontos megjelölésével, saját költségén , postai úton vagy futárszolgálat útján az elállási nyilatkozat megtételétől számított 14 napon belül visszaküldi a Kereskedő 4765 Csenger, Ady Endre utca 5. szám 1. emelet, 5. ap, Csenger, Szabolcs-Szatmar-Bereg, 4765 címére. Személyes átvételi lehetőséget a Kereskedő nem biztosít. A termék visszajuttatásának költségeit Ön viseli, egyéb költség azonban ez esetben nem terheli. Ön a megvásárolt termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

A termék megvásárlásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy elállás, illetve a megrendelés törlése esetén a Kereskedő a kifizetett teljes vételárat (beleértve a Termék kiszállításának alapköltségét) bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással térítse vissza legkésőbb az elállást (elállási nyilatkozat Kereskedő számára való megérkezését, hozzáférhetővé válását) követő 14 belül, vagy a megrendelés törlését követő 14 napon belül. Elállás esetén a Kereskedő a vételárat visszatartja addig, ameddig Ön a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Részleges elállás (azaz több terméket magában foglaló megrendelés egy részére/egy-vagy több termékére vonatkozó elállás) esetén az adott Termék(ek) vételára kerül visszautalásra.

Az elállási jogról szóló részletes tájékoztató és az elállási nyilatkozat mintája lentebb található.

2. Elállási tájékoztató

Elállási jog

Ön 14 belül jogosult indokolás nélkül elállni a Kereskedővel kötött szerződéstől.

Az elállási határidő attól a naptól számított 14 elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postán küldött levél útján az alábbi címre: ZIZO PET Kft. Kft , 4765 Csenger, Béke utca 18/A, Csenger, Szabolcs-Szatmár-Bereg, , , vagy elektronikus úton a zizopetkft@gmail.com email címre. Ebből a célból felhasználhatja a lentebb található elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Ön internetes oldalunkon is kitöltheti az elállási/felmondási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek!

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai:

Ha Ön eláll a vásárlástól, azaz ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a termék szállítási költségét is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott).

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási/felmondási nyilatkozatának közlésétől számított 14 belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: A ZIZO PET Kft. Kft , 4765 Csenger, Béke utca 18/A, Csenger, Szabolcs-Szatmár-Bereg, , .

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: …………………………………………………………………… (termék megnevezése)……………………… (termékkód)

átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) ………………………………………….

Kelt:

Jótállás, szavatosság

Kellék-és termékszavatosságra, jótállásra vonatkozó feltételek

A Termékre vonatkozóan a Kereskedő kellék-és termékszavatosságot vállal.

Termékszavatossági igény esetén a Termék hibája esetén Ön kijavítást, vagy - ha a kijavítás megfelelő határidőn belül nem lehetséges - a Termék cseréjét igényelheti, ha a Termékből elérhető cseretermék áll rendelkezésre. A Termék hibásnak tekintendő, ha nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a termékleírásban feltüntetett tulajdonságokkal. Ön a hiba észlelésekor késedelem nélkül, azaz legkésőbb a hiba felfedezésétől számított 2 (két) hónapon belül köteles a hibát a A Kereskedő számára a jelen Üzletszabályzatban meghatározott módon közölni.A termékszavatossági igény az adott termék általa történő forgalomba hozatalától számított 2 (két) évig érvényesíthető.

A kellék-és termékszavatosságra vonatkozó részletes tájékoztató a jelen Üzletszabályzat 1. sz. mellékletét képezi.

Egyes termékekre az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján jótállási igény érvényesíthető.

1. sz. melléklet

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató

1. Kellékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön a Kereskedő hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyvszabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön - választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő legfeljebb egy év.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a ZIZO PET Kft. nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

2. Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

A termék hibája esetén Ön - választása szerint - az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

-          a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

-          a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

-          a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet! Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

3. Jótállás

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Hibás teljesítés esetén szerződés, valamint az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet alapján a ZIZO PET Kft. jótállásra köteles.

Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?

Tartós fogyasztási cikkek esetén a kötelező jótállási idő 1 év, a Korm. rendelet 1. sz. mellékletében felsorolt termékekre vonatkozóan.

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

Adatvédelem

Adatvédelmi szabályzat célja röviden


Cégünk adatvédelmi tájékoztatásának, szabályzatának és adatkezelésének célja, hogy vásárlóinkat megismertesse az adatkezelés lépéseiről, az adattárolásról továbbá, hogy az érintettel létrejövő szerződést teljesíteni tudja. Adatkezelő annak érdekében, hogy érintett személy az adatkezelő weboldalán található termékeket és szolgáltatásokat megvásároljon illetve igénybe tudja venni, annak megtörténte után a felek jogaik gyakorlásának és kötelezettségeik teljesítésének és bizonyításának eleget tudjanak tenni


Az Ön által megadott adatokat  kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve a megrendeléssel kapcsolatos elektronikus levelek küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a cégünktől kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a személyes adatok védelméről szóló 2011. évi CXII. "az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról" törvénynek megfelelően járunk el.


Az adatvédelmi szabályzat értelmezése

érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy;

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;


Adatkezelő

Adatkezelő személyes adatot - a 2011. évi CXII. törvény alapján - az érintett személy hozzájárulásával, illetve jogszabályi előírás esetén kezel. Személyes adat akkor is kezelhető, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából szükséges, vagy az adatkezelő illetőleg harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll.

Amennyiben az érintett cselekvőképtelensége folytán vagy más elháríthatatlan okból nem képes hozzájárulását megadni, akkor a saját vagy más személy létfontosságú érdekeinek védelméhez, valamint a személyek életét, testi épségét vagy javait fenyegető közvetlen veszély elhárításához vagy megelőzéséhez szükséges mértékben a hozzájárulás akadályainak fennállása alatt az érintett személyes adatai kezelhetőek.
A 16. életévét betöltött kiskorú érintett hozzájárulását tartalmazó jognyilatkozatának érvényességéhez törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nem szükséges.

Adatkezelő az érintett adatait a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, kötelező adatok felvételétől azok törléséig kezeli. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokon felül megadott adatok kezelése azok rendelkezésére bocsátásától azok törléséig tart. A naplózott adatokat annak naplózásától számított 5 hónapig rögzíti. Ebbe nem számít bele a legutolsó honlap látogatás időpontja.
 

Személyes adatok kezelésének elvei

Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie az adatkezelés céljának, az adatok felvételének és kezelésének tisztességesnek és törvényesnek kell lennie.

Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető.

Adatkezelő a felhasználók önkéntes hozzájárulása által a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő tájékoztatás mellett adatkezelő honlapjának tartalmának használatával, regisztráció és/ vagy rendelési igénylés során önkéntesen megadott személyes adatokat kezel.
 

Adatbiztonság

Az adatkezelő köteles az adatkezelési műveleteket úgy megtervezni és végrehajtani, hogy az e törvény és az adatkezelésre vonatkozó más szabályok alkalmazása során biztosítsa az érintettek magánszférájának védelmét.

Az adatkezelő, illetve tevékenységi körében az adatfeldolgozó köteles gondoskodni az adatok biztonságáról, köteles továbbá megtenni azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítani azokat az eljárási szabályokat, amelyek e törvény, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek.

Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védeni kell különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Ezt figyelembe véve az érintettek személyes adatait az adatkezelő valamint annak alkalmazottai jogosultak megismerni. Adatkezelő a személyes adatokat harmadik személy részére kizárólag érintett hozzájárulásával valamint jogszabályi rendelkezés alapján teszi hozzáférhetővé például a kiszállítás miatt a szerződéses futárszolgálatának.

Ezen alvállalkozók cégünktől kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Az érintettek jogai és azok érvényesítése

Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél

1. Tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

2. Személyes adatainak helyesbítését, valamint

3. Személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.

 
Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.

Adatkezelő érintett erre irányuló kérelmére írásban 30 napon belül ad tájékoztatást a 2011.évi CXII törvény 15.§ (4) bekezdésben foglaltak figyelembevételével az érintett kezelt adataival kapcsolatban illetőleg érintett kérelmének megfelelően.

Szállítási információ

A(z) ZIZO PET Kft. eladótól rendelt termékek, gyors-futárszolgálattal kerülnek kiszállításra.
A termékek mindegyike új, és eredeti, bontatlan csomagolásban kerül kiszállításra.

  • A következő időponttól 2023-08-18 a(z) 10000 Ft. összértéket meghaladó rendelések díjmentesen kerülnek kézbesítésre.
    a(z) 10000 Ft. érték alatti rendelések 1600 Ft. összegű szállítási költséggel kerülnek kézbesítésre.
  • A következő dátumtól 17/08/2023 Azoknak a rendeléseknek, amelyeknek az értéke nagyobb mint 10000 Ft ingyenesen lesz kiszállítva az alábbi dátumtól.
    A rendelések szállítási költsége 10000 Ft amelyeknek az értéke kevesebb mint 1600 Ft.

A szállítási költség teljes összege megjelenik a kosárban, mielőtt véglegesítené rendelését.

Termékkategóriák

3046 termék (teljes kínálat)
Szupermarket
Állattartás (3042)
Játékok, Baba, Mama
Pelenkák és tartozékok (4)
minden kategória megtekintése